avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate elisay_99

Activitate elisay_99

Bună ziua!

Mulțumesc pentru raspuns!
Ce trebuie scris în cerere, vă rog?
Se poate trimite prin posta și atașată la dosar?
Mulțumesc!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Cererea trebuia facuta in numele fiicei dvs, prin dvs ca reprezentant legal. Minora isi poate insusi cererea facuta de dvs prin declaratie in fata instantei sau prin cerere scrisa si semnata, ca sa nu mai pierdeti termene si sa intarziati solutionarea cu introducerea unei noi cereri.

Bună ziua!

Am depus o chemare in judecata pentru recalculare pensie alimentara în favoarea fiicei mele in vârstă de 16 ani. Cererea am făcut o în numele meu, eu sunt reclamantul. Nu știam ca fiica mea o poate face singura, având 16 ani. Se poate lua în considerare cererea deja făcută sau va trebui făcută alta, de data asta, personal, de către fiica mea? Este posibil ca instanta sa ceara acest lucru? In întâmpinare, pârâtul sustine ca eu nu mai am drept sa fac cerere în numele fiicei mele și insista sa facă ea, în numele ei. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Infiintare firma
Va mulțumesc foarte mult!
Bună ziua!

Se poate sa fac actele pentru infiintare firma dacă încă nu am spațiul unde se va desfășura activitatea?Am voie sa am firma înființată dar sa nu am activitate încă?
Mulțumesc!
Bună ziua!
As vrea sa știu cât costa toate avizele necesare înființării unui laborator de cofetarie cu vanzare online. Mulțumesc!
Ca și regulă generală, cererea de chemare în judecată se depune la instanța în a cărei circumscripție domiciliază pârâtul, asta în cazul în care legea nu prevede altceva iar în cazul în care sunt mai mulți pârâți, cererea se poate depune la instanța din circumscripția domiciliului oricăruia dintre ei.

" Dau" cu Tribunalul Bucuresti pentru ca știu de ce fac asta. Dacă nu înțelegeți întrebarea mea, vă rog să vă abțineți de la a comenta. Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns!
Asta știu, altceva am întrebat. Ce specific pe plic (repet, trimit prin posta actiunea) ca acțiunea sa ajung unde trebuie. Este suficient sa scriu adresa Tribunalului București? Fără sa specific vreo instanta? Asa am văzut ca se recomanda, de aceea întreb. Mulțumesc!
Bună ziua!

Vreau sa deschid un dosar pentru recalculare pensie de intretinere. Voi trimite acțiunea prin posta la Tribunalul București. Ce instanta se ocupa? Ce trebuie specificat pe plic ca să ajungă unde trebuie? Mulțumesc!
Bună ziua!
În prezent lucrez ca si cofetar la un laborator. Unele din produsele care se vând cu succes de câteva luni sunt făcute cu rețete date de mine către laborator, fără ceva oficial, sa zic. Adică, nu am primit bani pe ele, nu am semnat nimic cum ca sunt de acord sa le folosească și în cazul în care eu ma retrag.
Fac demersuri sa deschid un laborator propriu, unde am de gând sa comercializez și produsele respective. Normal ca nu asvrea sa continue și ei cu producția acelor produse. Pot sa le interzic, legal?
Mulțumesc!