Am votat si eu. Erau 25 pentru Bucuresti si 27 pentru alte centre.
Ma surprinde faptul ca zburda liber CNP-urile noastre pe pagina cu rezultatele sondajului. Si devin publice prin link-uri catre adresa respectiva :hammer:
Da, se pare ca deconteaza cei 388 ron platiti la medical. Dupa numire, mergi cu chitanta la tribunal. Mi-a confirmat o jud. dupa ce a vorbit cu colegii ei care si-au primit banii. Vom vedea la fata locului cum e cu temeiul exact al cererii.
Sofia, cui ii dai tu bere la Giroc? Ca s-a ridicat o padure de maini pentru cursuri la Bucuresti. :)) :P
Eu sunt in extrema cealalta, nu m-am logat pana in ziua examenului, dupa ce mi-am calculat punctajul. DAR rasfoiam din cand in cand forumul si mi-a fost util pe parcurs pentru diverse ponturi, linkuri...ca puncte de plecare. In orice caz, e clar ca pregatirea serioasa se face cu cartea-codul-culegerea de spete in mana.
By the way, am sentimentul ca am luat o pauza cam lunga de la studiu si incep sa uit detaliile...acelea care "fac diferenta". Cred ca voi (re)incepe sa audiez prelegerile pe noile coduri, cele de pe inm-lex. Cate una-doua pe seara, asa, pentru a reintra in atmosfera. Voi cum o mai duceti?
Si eu vreau sa incep cat mai repede la instanta. Alcali, suntem doua pana acum :). Se mai inscrie cineva? Haideti, o grila...o speta, un joc de glezne...sa iesim un pic din amorteala (de pe forum).
Primele doua propozitii mi-au placut. Deschid perspective optimiste. Dupa aceea, insa, te contrazic: cum se vede "fleacul" in ochii nostri versus ai comisiei de admitere e una, cum se vad toate acestea pentru Dumnezeu e cu totul alta. Dezbaterea poate fi relaxata si constructiva, sau fatalista si fara rost. E mai bine sa pastram forumul pentru discutii mai seci, dar on topic! Succes si tie! :)
Da, Ephraim, numai ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii. :)
Desi, poate ca e indicat sa ne rezolvam problemele cotidiene la nivelul la care suntem, intre muritori, adica. Sa nu-l invocam pentru orice fleac pe Dumnezeu, ca prea trimitem in derizoriu credinta.
No offense, please.
Eu lucrez (lucram) la aceeasi societate de avocati de prin oct 2006. DAR, pentru noi, Baroul este cel care se ocupa de sanctiuni disciplinare, adica ceea ce a cerut CSM. Si Baroul mi-a dat ce da de obicei, un doc cvasi-standard, cu mentiunea respectiva. Voi cere si de la firma, dar ... suna ca pixu' cererea si abia astept sa vad cum va arata ... portretul robot. Am intrebat la CSM cum vor sa sune, dar...nu stiu nici ei ce sa-mi spuna!?, asa ca va fi super, firma de la care plec sa povesteasca ce avocat bun si frumos sunt eu :rofl:
Re instante, am sunat si eu ieri si ma voi duce zilele astea sa-i cunosc, sa vad ce complete ne asteapta, desi mi-a cam pierit cheful vazand ca se tot lungeste procedura ...
La mine sunt gata doar o parte din analize, restul (colesterol etc.) apareau in curs de procesare...CSM-ul mai vrea o hartiuta la dosarul de buna reputatie (caracterizarea de la Barou nu e suficienta, desi are mentiunea privind inexistenta vreunei sanctiuni disciplinare)...incep si eu sa cred ca suntem "bugetati" pentru anul viitor.
Oare de ce se discuta asa de aprins despre ce cred unii si altii? By the way, Goethe nu parea sa infiereze politisti...ba chiar cerea un sfat de la cei de la Baneasa.
Pastrand proportiile, e ca si cum am incerca sa demonstram ca bancurile cu ... blonde nu sunt adevarate!
Cui ii pasa (si de ce??) despre barfe si intrigi, atata timp cat eu si x, y, z si multi altii ca noi stim foarte bine cat am muncit si cate probe interminabile am trecut ca sa ajungem aici? Mi se pare o lupta cu morile de vant si care nu foloseste nimanui, nici macar reputatiei politistilor, sa convingi pe cineva, si intr-un limbaj cam agresiv, ca \"si politistii intra pe bune\". Care-i surpriza? Ca se inscriu la concurs si intra si absolventi de Politie? Wow, astia suntem concurentii, an de an, avocati, consilieri juridici si politisti de la judiciar. Bravo lor si foarte bine pentru parchete si pentru sectiile penale.
Eu sunt avocat, nu am nici un interes sa apar pe nimeni intr-o astfel de dezbatere, si in fond vom fi cu totii magistrati, dar ma plictisesc cliseele astea cu politisti, blonde si \"direct pe post se intra mai usor\"...