avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate ralphy33

Activitate ralphy33

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
am o intrebare...sunt multi dintre noi care lucreaza..se mai da examenul psihologic sau nu?
am vazut k ei au afisat deja grupele si programul primei saptamani :))))))))
ar trebui sa stim shi noi o treaba sigura... sa stiu daca imi inregistrez demisia :D
o a doua intrebare...unde ati facut poza format 3/4 (format electronic deci nu merge la automat)?
hmmmm...k la romani :P
nu...nu e asta...asta e certificat fiscal...tie iti trebuie altceva...adeverinta din care sa rezulte ca nu ai savarsit contraventii shi nu ai fost sanctionat...asta se ia de la Taxe si Impozite locale (deci nu Administratia financiară)
mai oameni buni...dar noi nu mai dam examenul psihologic? observ k pe site-ul inm s-a ajuns deja la vizita medicala... și spunea cineva k pe 8 octombrie încep cursurile..
nu mai pricep nimik...
felicitari tuturor!! celor care au intrat si celor care nu au intrat....toti am muncit anul asta:) unii au avut mai multa sansa, altii mai putin noroc...dar asha este in viata ...o loterie :)
cei care nu ati intrat nu deznadajduiti...daca INM e ceea ce va doriti cu adevarat.. reluati lupta de la capat!

Andreea oricine se putea afla in pielea ta acum... (mai putin Hobincu...felicitari!)
Ai fost tare...ai avut punctaj foarte bun...dar nu ai avut sansa...
nu vreau sa fiu rau...dar trebuie sa fim realisti...iti spun eu care e rostul asteptarii.. asa se poate calcula cel mai bine ce nota le e necesara unora ca sa promoveze...altfel interviul ar fi trebuit sa inceapa ca in anii precedenti imediat dupa rationament...nu dupa aflarea rezultatelor...sper sa ma insel...dar parca e cusuta cu ata alba treaba
adrianicet esti foarte tare la matematica :))
felicitari pt rezultat...esti un exemplu pt toti filfizonii care isi pun in frunte banner-ul universitatilor de stat :)))))
bravo...unde ai terminat?
isis e prima oara cand dai exam inm?
mai oameni buni....nu are importanta daca sunt mai mult de 400 de oameni peste 7...nu vor trece mai departe decat in jur de 400...asta e regulamentul :) deci va fi ceva ca anul trecut.
totusi nu va mai rupeti in figuri aici...a fost mai greu k anul trecut...mie mi-au iesit vreo 76...dar au fost shi mai multi oameni ca anul trecut...eu sunt curios cati au fot peste 90 :))
anul trecut au fost cativa:)
oricum examenul este mult diferit de anul trecut...anul trecut cine avea peste 80 era ca shi intrat...anul asta...nu prea mai e asha..ponderea primei probe a scazut dramatic...deci e loc de manevre :)))