avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate VKarina

Activitate VKarina

Răspuns la discuția Curte comuna
Multumesc pentru ajutor dar din nefericire nu pot face nimic legal pentru ca nu figurez pe contract, am incercat sa ajungem la o intelegere pe cale amiabila insa fara succes. Acum as vrea sa incerc sa fac un gard care cuprinde mai putin de jumatate de curte apartamentele 1 si 2 si trecerea de la nr 3 la camara, care vor primi si o cheie sa poata trece in voie, vreau sa stiu unde anume trebuie sa ma duc si cu cine sa vorbesc. Am fost la primarie si am intrebat doamna de la informatii unde sa a duc si mia zis sa ma intorc cand o sa am probleme mai serioase, am ramas masca ce raspuns mi-a dat. Va rog sa ma ajutati din nou, curte comuna si casele sun nationalizate ce sanse am sa primesc o aprobare de la primarie pentru un gard sa am si eu putina liniste. Multumesc anticipat.
Discuție Curte comuna
Buna ziua! Am si eu nevoie de un ajutor profesional la o nesfarsita problema legata de curtiele comune. De 11 ani stau in casa unchiului meu ca tolerat in spatiu, vecinii mei sunt 2 famili de romi alcatuite din 16 si 3 persoane chin si groaza; casele sun cate 2 una langa alta pe 2 parti ale curtii pe jumatatea curtii in care casa mea nu mai sunt alti locatari in schimb pe partea cealalta intr-un apartament cu 3 camere stau 16 persoane spatiul care in au ei in fata reprezinta mai mult de jumatate din curte unde si-au construit o aplecatoare din lemn di au 3 masini care le parcheaza inauntru si ocupa tot spatiul din partea lor au 5 copii care vesnic se joaca numai la mine in fata si fac mizerie pe care bineinteles nu o stange nimeni; ei au obiceiul sa colecteze carton,fier vechi, electonice stricate etc pe care le depoziteaza in aplecatoarea respectiva, mai aduc pisici si caini pe care ii neglijeaza sau le arunca mancare peste tot prin curte si nu le aduna;m-am trezit la un momentat cu un porc pe care lau taiat in mijlocul curtii si dupa care m-am trezit cu un miros infiorator langa usa unde am descoperit o galeata cu rsturi de la porc care au facut viermi; tot spatiul care este la o distanta mai mare de 4 metri de usa mea este plin de haine aruncate pe jos jucarii, hartii ,excremente de animale, mancare aruncata nu ma mai pot intelege cu ei daca incerc sa le zic ceva nu ma baga in seama sau incep direct si urla si ajungem numai la certuri; toata curtea arata ca un mare morman de gunoi prin care sa intamplat sa ma trezesc cu soareci si sobolani in casa situatia a devenit insuportabila va rog sa imi dati un sfat ce as putea face? Nu cunosc legiile si nu stiu cum anume s-a distribuit spatiu intre locatari sau cat spatiu este alocat fiecaruia.