avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate Coffeeman

Activitate Coffeeman

Buna seara!
Probabil s-a mai intrebat ceva asemanator, dar as vrea sa va povestesc o problema pe care o am, pe scurt. Anul trecut in octombrie, am participat la un concurs organizat de institutia unde sunt angajat, pe care l-am promovat. De aici problemele. Dosarul a fost complet, dar inainte de semnarea ordinului de personal, copia permisului meu de conducere a ramas pe biroul sefului de RU dintr-o eroare, desi dosarul a fost complet fapt constatat de toti membrii comisiei de concurs, consilierul juridic a insitat ca eu nu am permis, desi veneam de pe o functie care necesita permisul de conducere BE+CE. Au fost doua comisii de cercetare a acestei intamplari, iar ambele au decis ca in ceea ce ma priveste, nu este nimic in neregula, totul este ok. Am fost numit in functie, iar anul asta in iulie ma trezesc ca sunt PARAT in reclamatia facuta de institutie pentru anularea actului administrativ respectiv. Asta venind de la consilierul juridic respectiv, care are ceva probleme copilaresti cu unul dintre membrii comisiei de concurs de atunci. La proces, judecatoare aproba, sau cel putin asa mi s-a parut, tot ceea ce spuneau avocatii nostri, ( suntem 3 in aceeasi situatie), dar spre finalul zilei, a dat amanare, ca peste 1 saptamana sa decida in favoarea reclamantei (institutia) ca si cum nu s-ar mai fi uitat pe dosar. Hotararea nu este definitiva, dar inca nu am primit motivarea, de aceea sunt curios, pentru ca si documentele depuse de mine si de reclamanta sunt pro cauzei mele.
La recurs credeti ca as putea schimba aceasta hotarare?
Dumneavoastra cum vi se pare aceasta situatie?
Multumesc!
Răspuns la discuția Contract de inchiriere
FranciscGerber a scris:

Puteti incheia un nou contract care sa intre in vigore, imediat dupa expirarea actualului contract, sau puteti face o anexa la prezentul contract, in care, pe langa durata contractului se mai adauga alte clauze.

Acest act aditional, trebuie deasemenea inregistrat la Administratia financiara? sau se poate "capsa" la cele doua exemplare, care se afla la proprietar si chirias, care au fost inregistrate deja la AFP?