avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate sebibubin

Activitate sebibubin

erioada unui contract pe perioada determinata intru in concediu de maternitate pot beneficia de concediul de crestere si ingrijire copil de 2 ani
Răspuns la discuția rugaminte
ce stiu sigur este ca are dosar la politia economica pt file cec fara acoperire si ca firmele de lising i-au luat masinile...era intrata in cip bancar in mai de cand lucram inca la ea

unde trebuie sa fac cererea pt salarii la dosarul de faliment?
in primul rand multumesc pt faptulcami-ati raspuns....am aflat ca nu am carte de munca in momentul in care am solicitat o adeverinta pt spitalizare...atunci am si predat cheile si tel de la firma.
Discuție rugaminte
am o mare problema ...am lucrat la o firma 2ani...de aproape 1 an banii ne-au fost dati cu mare intarziere astfel ca in iunie aveam de recuperat banii din noiembrie pana in iunie ...am decis sa-mi cer drepturile la zi si am aflat cu stupoare ca nu am nici macar contract de munca (pt ca nuas fi dus cartea de munca- pierduta intr-un incendiu).la foarte scurt timp firma s-ar parea ca a dat faliment ...intre timp sunt acuzata ca as fi adus prejudicii firmei de 2miliarde si (ca dosarul ar fi fost inaintat politiei economice-de aproape 2 luni )ce pot face sa-mi recuperez banii?