avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Activitate mdaria

Activitate mdaria

Răspuns la discuția DIVORT
Am mare nevoie de informatii... vreau sa termin mai repede cu divortul. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc
Răspuns la discuția DIVORT
multumesc, dar problema este ca posed de la sot doar o cope legalizata a certificatului de nastere. in cazul acesta ce pot face? ce pot face legat strict de cazul meu. doresc sa divortez si vreau sa stiu exact ce pot face singura. actul de indentitate al sotului nu il pot avea nici in copie, nici original. va multumesc.
Răspuns la discuția DIVORT
multumesc, dar eu nu mai am nici o legatura cu spania. ma intereseaza aici, in romania. ce inseamna transcrierea casatoriei si ce acte trebuiesc pentru aceasta. mentionez ca certificatul de casatorie pe care il posed este cel spaniol. nu am facut reunoasterea acestuia. va multumesc
Discuție DIVORT
Buna ziua,
Ma numesc Daria si as vrea unele informatii privind divortul. M-am casatorit in Spania cu un cetatea roman in octombrie 2004.am stat impreuna pana in iunie 2009, cand m-am decis sa ma despart si am venit in romania, el ramanand in Spania. Mentionez ca nu avem copii sau bunuri in comun si nici nu ne-am mai vazut din iunie 2009, eu locuind la parintii mei in targoviste (sotul este din caras-severin). M-am hotarat sa divortez. Am mai tinut legatura cu sotul telefonic foarte rar, cand venea in tara, cand pleca inapoi, intrebandu-ma daca am depus actele de divort. In final a zis ca este de acord cu divortul si ca pot depune cerere. As dorii mai multe informatii cu privire la aceasta actiune, unde putem divorta (avand in vedere ca nu am avut domiciliu comun in Romania). Mai mentionez ca nu am facut recunoscuta casatoria in Romania, posed certificatul de casatorie original si o copie legalizata de pe certificatul de nastere al sotului. Care ar fii pasii de urmat si care este cea mai simpla modalitate de divort in cazul meu. As dorii informatii si daca sotul e de acord sau nu, iar in cazul in care nu se poate prezenta la depunerea cererii ce pot face eu. As mai dorii sa stiu care sunt pasii in cazul meu de a divorta la primarie sau la notar. as vrea ca totul sa decurga cat mai repede. Va multumesc.