criss009 a scris:
la PCAB au ramas doar 5 locuri din cele 8. chipurile s-ar fi intors titularii pe posturi....
criss009, ti au zis cumva si pe ce perioada sunt posturile?
criss009 de unde stii ca din 8 locuri au ramas doar 3???
Am participat la concursul organizat de parchet.Ai facut contestatie cu privire la subiectele 2 si 3 de la procedura civila,care nu erau incluse in tematica?
Am inteles, mersi. Nu ma agit, dar si ei sunt culmea.
Si ca sa pun capac, sunt racita si zapacita, si am pus in josul cererii Consiliul Suprem al Magistraturii in loc de Superior...stiam eu ca am gresit ceva, nu eram sigura ce. Parca vad ca or sa se lege si de asta. Dar hei, la urma urmei pot sa le trimit cerere in fiecare zi. Sa fiu sigura ca nu uita si ca nu e nimic neclar.:))
Mi-au acceptat retragerea, acuma cum se procedeaza?
@Criss009
Ba da, ala era numarul, am sunat si eu, dar prin centrala am si dat de oamenii de la economic. In primul rand ca alte numere nu mergeau, pe ala intra direct faxul si au prelucrat ei. DAR si mie mi-au zis ca au trimis mai departe la resurse umane. Adica de luat l-au luat sigur, mai departe sa se inteleaga intre ei, ca doar eu nu pot sa merg pe alta varianta decat imi spune regulamentul. Altfel spus: numarul e al lor, ei n-au decat sa fie confuzi, ramane valabila trimiterea la ei.
Si ca informatii in plus, au zis ca daca n-am dat nr de cont sau CNP, ar trb sa primesc banii la tribunalul unde m-am inscris...eu am dat CNP, dar nu mi-e clar cum schimba asta ceva.