avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Activitate myrela21

Activitate myrela21

Nici daca apelez la justitie nu se poate face nimic?totusi erau drepturile banesti ale unui copil.Nu imi dau seama cum functionari ai statului care ar trebui sa fie competenti,lasa de dorit si altii i si pierd drepturile banesti din cauza lor.Mentionez ca pe perioada sarcinii m am interesat la Primarie m au trimis pe la 3 ghisee,iar raspunsul a fost nu,ca nu primesc,iar colegele mele sa inteleg ca au dat peste oameni competenti si beneficiaza de indemnizatie?!
Ma numesc Mirela,sunt din Galati,in anul 2009 m am inscris la o Scoala Postliceala Sanitara(curs la zi)cu durata de scolarizare de 3 ani.Dupa ce m am inscris am aflat ca sunt insarcinata,am nascut in anul 2010,urmand in continuare cursurile la zi pe toata perioada sarcinii.Nu am beneficiat de indemnizatie de crestere a copilului,acum am aflat ca alte colege de ale mele au beneficiat de aceasta indemnizatie.Eu acum in august am absolvit SC.POST.SANITARA,iar baietelul meu are 2 ani si 4 luni,va rog ajutatima macar cu o indrumare credeti ca mai pot lua indemnizatia retroactiv?