avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate lavinia_ioana

Activitate lavinia_ioana

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Cel procesual penal sa speram ca nu va intra in vigoare,dar cel proc.civil din pacate cred ca va intra....
Imi cer scuze,am vrut sa spun ca voi examen anul viitor,in 2013.multumesc foarte mult pentru informatii.in cocluzie,presupun ca examenul se va da din noul cod de procedura civila care va intra in vigoare in februarie.sper doar sa nu sufere prea multe modificari.
Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine:anul acesta vreau voi da pt.prima data examen la SNG si acum 2 saptamani am inceput sa invat,dar nu am stiut nimic de noile coduri.intreb area mea este cand vor intra acestea in vigoare??pt k e posibil k ceea ce am invatat pana acum sa fie in zadar...Va multumesc anticipat!
Am observat din discutiile de pe forum ca ai absolvit Sng.te rog foarte mult sa ma informezi si pe mine cu privire la locul exact in care se tin cursurile, mai exact pe unde anume in bucuresti.multumesc anticipat
Răspuns la discuția Grefier
da-mi voie sa te corectez,nu trebuie sa faci masterul,este necesara doar licenta in drept,deci orice absolvent de faculatate poate participa la examenul de admitere!!