are virsat de 23 ani,delucrat zice ba una ba alta,nu inteleg nimic la el ,elcumine are un comportament violent,cu alti nu stiu cum se comporta,,In casa este zmeu iar afara o fii pisicuta
pot sa fac ceva si in legatura cu acest telefon ,,statean si ma gindeam daca nu este mai bine sa depun la tribunal plimgere impotriva lui pentru ce a facut cu stikul si cu telefonul,Dac poate cineva sa-mi spuna ce modalitate si ce articole trebuie sa formulez,pentru ca ,daca politia ilamendeaza cu maxim 500 lei nu am facut nimic,si eu ma aleg cu paguba
Nu este asa,.2 ani de zile nu am stiut nimic,deoarece nu ilavea in casa ca sal vad,iar eu cind amfacut abonamentul la [editat]a fost facut pe cablu tv telefonie fixa internet cablu, iar pe factura scrie telefonie mobila si apoi internet cablu, apoi la o perioada de aproximativ un an a venit un reprezentatnt lausa mea de la firma si mia zis ca pot beneficia de un telefon mobil in aceasi retea rcs gratuit deoarece am abonamentul pe pachet,acel telefon mi la iminat personal.Pe si telefonul mobil la luat din casa cit timp am fost plecat in provincie si cind am revenit la domiciliu am vazut lipsa lipsa lui,cind lam sunat pe mobil nu mai raspundea,sunindul pe alt telefon mia zis ca telefonul ia fost furat,amanuntat firma rcs rds (nu mai retin minte ca afosyt pierdut sau furat)si sa blocheze cartelaAsta se intimpla acum 2 ani de zile.De atunci ma minte ca-mi da bani sal achit la reprezentanta,ba ca nu are bani,ma tot dus cu presul
buna seara.Am un fiu vitreg.In urma cu 2 ani acesta mia furat buletinul si a intocmit un contract pentru un stik internet pe numele meu fara ca eu sa stiu.Acestala folosit 2 ani dindu-mil acum recent,Am depus plingere penala la politie si cu contractul semnat de el,dar aproape de 1 luna nu a miscatnimeni nimic. 2. In seara cind mi la adus acest stik a sarit lamine sa ma bata si a inceput sa ma ameninte ca imi rupe gitul si ca sa ma uit pe unde merg ca sar putea sa ma calcecu masina,am chemat politia si la amendat.Aceasta persoana este periculoasa.Rog sa-mi comunice si mie cineva ce trebuie sa fac ca sal bag la puscarie,si rog cineva care cunoaste sa-mi spuna toate articolele cu care il pot infunda ,catare mie frica mie si sotiei ca politia nu face nimic si sa vedem ce articole sint pentru a sti daca incearca politia sa faca vreo manevra.Multumesc