avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate vexxh

Activitate vexxh

Răspuns la discuția Posesie Canabis
Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns (desi este ora 4 dimineata). Voi incerca sa fac alegerea potrivita in ceea ce priveste avocatul.
Voi reveni cu detalii. Sper ca acest thread sa fie de folos si altora in situatii similare cu a mea.
Sa auzim de bine!
Răspuns la discuția Posesie Canabis
Imi puteti face o recomandare cu privire la un birou de avocatura/avocat cu care sa iau legatura? Nu vreau sa fac imprudenta sa merg neinsotit la audieri.
In ce lume sucita traim!
Pentru o buruiana sa faci puscarie.
Răspuns la discuția Posesie Canabis
Imi puteti spune ce tarife se practica pentru aceste spete?
Partea financiara este destul de importanta. Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Posesie Canabis
Am fost cooperant, in sensul ca nu am mintit cu nimic in declaratiile date atat la sectia de politie, cat si la sediul BCCO, si le-am explicat foarte clar cum am procedat cand am cumparat cantitatea de cannabis. Nu am incercat sa acopar dealerul sau pe mine.
Va trebui sa le dau relatii cu privire la alti dealeri?
Nu doresc sa fac lucrul asta, desi sunt sigur ca cei de la BCCO vor insista prin metode specifice. Vreau sa termin cat mai repede cu aceasta problema. Imi puteti recomanda un avocat specializat pe astfel de situatii?
Discuție Posesie Canabis
Am fost prins in timp ce cumparam cantitatea de 10 g canabis (pentru consum propriu). Atat eu cat si dealerul am fost dusi la sectia de politie, unde am dat o declaratie cu privire la cele intamplate. De la sectia de politie, am fost dusi la sediul BCCO, unde am mai dat o declaratie.
Mi-au dat drumul acasa, mentionandu-mi faptul ca urmeaza sa fiu contactat telefonic, pentru a ma prezenta din nou la sediul BCCO. Politistul de la BCCO mi-a spus sa ii dau detalii despre alti dealeri. Spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac? Va trebui sa ma prezint cu un avocat cand ma vor chema?