As vrea sa stiu daca exista o alta solutie de a lua numele de familie acesta pe care il vreau in afara solutiei de infiere deoarece sint major si crea ca se poate lua mai usor. Aici in strainatate numai prin infiere se poate face acest lucru si de aceea intreb si in rominia care este legea?
da ma refer la schimbarea numelui de familie dar vreau sa iau numele de familie care il are mama mea acum dupa noul ei sot . Care noul sot al mamei mi-a fost intradevar tata de la virsta de 11 ani si care toata lumea aici in strainatate unde locuim stie ca sint copilul lui (chiar daca in realitate nu este tata biologig) dupa felul in care se comporta cu mine si dragostea care mi-o acorda la fel ca la fratele meu mai mic care este intradevar copilul lui. Adica vreau sa spun ca nu face nici o diferenta intre mine care m-a crescut de la 11 ani si fratele meu care este in virsta de 9 ani si este copilul lui.
Locuiesc in strainatate (roman cu domiciliul in strainatate) de la virsta de 12 ani deoarece mama mea s-a recasatorit aici si sintem o familie . Acum am virsta de 20 ani si as dori sa imi schimb si eu numele de familie si sa iau numele de familie pe care il are sotul mamei actual ( deoarece este un tata superb si intradevar mi-am facut familia pe care o doream) . De aceea si din cauza ca sint student si urmeaza sa lucrez in acelasi domeniu cu mama mea as dori sa port acelasi nume de familie. Ce este de facut? Cum as putea face asa ceva?