avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate crisamiry

Activitate crisamiry

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Maryella a scris:

crisamiry a scris:

Buna !
A dat cineva azi proba practica pentru DIICOT? As vrea sa stiu si eu cam ce s-a dat, daca este cineva de pe aici care s-a inscris la acest concurs.:)

Aceste informatii le-a oferit Emilia, o membra a grupului "Admitere SNG" de pe Facebook - caruia ii multumesc pentru acest ajutor - ".A fost ok, am avut un text dupa dictare si unul dupa copiere. La dictare trebuie sa fiti atenti, pt ca nu vorbeste foarte tare, dar se intelege bine, uneori a si repetat chiar. La copiere ti se da un text de cateva randuri pe care trebuie sa incerci sa-l scrii fix ca in pagina de pe care il.copiezi. La dictare nu mai stiu care este timpul pe care il ai la dispozitie, dar la copiere stiu ca ai 5 min. Obligatoriu scris cu diacritice".

Multumesc mult pentru raspuns, si succes in continuare.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Buna !
A dat cineva azi proba practica pentru DIICOT? As vrea sa stiu si eu cam ce s-a dat, daca este cineva de pe aici care s-a inscris la acest concurs.:)
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Salut ! S-a înscris cineva la concurs pt DIICOT?:)
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
va multumesc frumos pt raspuns.
tocmai din aceasta cauza vreau sa incerc sa dau concurs direct pe post,fiindca sunt sanse destul de mari ca procedura civila sa intre in vigoare pan'la examenul de anul viitor .

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
ma intreb de ce nu exista o tematica sau ceva si pt probele practice,asa avem si noi habar cam ce ne asteapta,fiindca am vazut ca sunt respinsi si la proba asta.
este cineva dispus sa ne spuna si noua cam ce se cere la proba practica?
multumesc!