avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate coralix

Activitate coralix

Răspuns la discuția Dilema legata de master
1.Poţi urma câte mastere doreşti sau îţi permiţi (începând cu al doilea nu beneficiezi de locuri bugetate, ci îl plăteşti);
2.Nu se cumulează creditele decât la finalizarea studiilor.
As vrea solutii date de o persoana avizata daca se poate.
Cu politia ce sa rezolv? Eu doresc sa rezolv problema legal, decent si nu sa incep un lung sir de reclamatii fara rost. Intrebarea mea viza cadrul legal ce poate fi aplicat pentru rezolvarea unei astfel de probleme.
Am o vecină cu meseria medic de familie.
A închiriat un spaţiu comun din bloc fără acordul meu.
Mă ameninţă că dacă mă adresez autorităţilor pentru că a închiriat fără acordul meu, "mă va băga la psihiatrie". A tot strigat pe hol iar eu şi martorii mei am auzit că: "ştiu eu ce să zic despre ea ca să o bag la psihiatrie! Vrea să o bag! O bag!"
Ce pot să fac pentru a mă apăra de ameninţările ei şi de ceea ce vrea să facă? Cui să mă adresez, unui avocat sau Colegiului medicilor de la noi din localitate?Cine şi ce legi ne apără de medicii care abuzează de meseria lor pentru a inventa boli unuia şi altuia pe care are duşmănie?Cine îi trage la răspundere?
Menţionez că am studii superioare, am copii, sunt divorţată şi locuiesc singură cu copii mei. Lucrez în învăţământ şi am rezultate deosebite în meseria mea. La serviciu sunt foarte respectată.
Menţionez că acest medic de familie cu cabinet într-un sat, a intrat şi terminat facultatea după 1989, după ce înainte de acest an a fost respinsă la admitere de 5 ori. Este extrem de nervoasă tot timpul, foarte agitată şi mereu denigrează vecinii pe care nu îi simpatizează. Oare acestor "medici" nu le face nimeni din când în când, măcar cum ni se fac nouă celor ce lucrăm în învăţământul superior, o examinare psihologică? Oare sănătatea mintală a celor ce lucrează în sistemul sanitar este verificată din când în când?