avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel_2012

Activitate gabriel_2012

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
sofia2011 a scris:

ursuletz a scris:

Sofia2011, nu ai vazut si rezultatul sondajului? Cand am votat eu, eram doar cinci care au votat si 60 % vroiau Bucuresti. Acum nu mai pot vizualiza.

nu, nu am observat ca s-ar putea vizualiza si rezultatul sondajului.

Dupa 31 de optiuni, 14 pentru Bucuresti si 17 in centru INM cu asigurarea cazarii.
sofia2011 a scris:

maralaby a scris:

de acum mai asteptam doar publicarea decretelor, nu?
si-a inchiriat cineva locuinta in noul oras (pt. cine e cazul) sau e cam devreme?

eu il cred pe Danilet cu privire la data probabila de incepere a activitatii, anume, cel mai devreme 1 ianuarie. pentru acest motiv, cred ca e prea devreme sa caut chirie, nu cred ca e vreun proprietar dispus sa tina apartamentul blocat o luna, doua cat vreau eu. cred ca prindem sarbatorile acasa, din pacate.

De ce din pacate...?!?
avocet a scris:

Saptamana asta nu avem Plen. Saptamana urmatoare vom valida ambele concursuri. Re-repartizarea pt magistratura se poate face ulterior validarii. Ce e imp pt dvs e data publicarii in Mof a numirii ca magistrat, din acel moment se ridica problema eventualelor interdictii si incompatibilitati.

Comentariu prin Cristi — 06/11/2012 @ 12:00 PM | Răspunde

se pare ca nu se valideaza in aceasta saptamana

Sigur. N-au terminat procedurile cu cei 4 care vor fi admisi.
ursuletz a scris:

In alta ordine de idei, a vizitat cineva instanta/parchetul la care a fost repartizat? Ati inceput sa cautati locuinte de inchiriat?

Da.
goethe a scris:

Normal ca nu infieram politistii, chiar nu am nicio pb cu cei care au terminat la Baneasa, mai ales ca am fost si eu oarecum prin zona aia. Eu i-am intrebat doar pe cei care au terminat acolo si care stiu ca au mai dat diverse testari psihologice ( de ex la promovari in functie) daca testarea psihologica de acolo este semnificativ diferita de cea de la magistratura. Si cunosc cel putin 5 absolventi de acolo care au intrat acum. Discutia a divagat pt ca Sofia a intrebat care e faza cu cei de la Baneasa si eu i-am spus ce s-a discutat anul trecut la admitere. Dar eu nu am nicio pb cu ei.

cel putin 25 ... :D
avocet, am uitat sa-ti precizez... la Tulcea plafonul maxim pentru decontarea chiriei este de 190 de euro. Deci, pentru confort in plus trebuie bani de acasa :D
alcali a scris:

gabriel_2012 a scris:

avocet a scris:

Buna dimineata,
eu sunt procuror la Tulcea si nu pot sa sper decat ca ma pot transfera undeva mai aproape. stiu ca legea zice ca trebuie sa stam 3 ani, dar aveti idee daca exista posibilitatea mai devreme? daca da, care e procedura?
nasol si cu acele cursuri care sunt la giroc

Salut avocet, eu sunt celalalt coleg de la Parchetul Tulcea. Legea e destul de clara si nu exista derogari.. 3 ani fara mutare, promovare, transfer, detasare, etc.. Asa ca, vom invata fiecare loc din Delta Dunarii... avem timp :D

Imi puteti spune,va rog unde gasesc interdictia transferarii timp de 3 ani? Multumesc!

Art. 33 alin. 14 din Legea nr. 303/2004.
avocet a scris:

Buna dimineata,
eu sunt procuror la Tulcea si nu pot sa sper decat ca ma pot transfera undeva mai aproape. stiu ca legea zice ca trebuie sa stam 3 ani, dar aveti idee daca exista posibilitatea mai devreme? daca da, care e procedura?
nasol si cu acele cursuri care sunt la giroc

Salut avocet, eu sunt celalalt coleg de la Parchetul Tulcea. Legea e destul de clara si nu exista derogari.. 3 ani fara mutare, promovare, transfer, detasare, etc.. Asa ca, vom invata fiecare loc din Delta Dunarii... avem timp :D
Cred ca ar fi important pentru cea care a picat prima sub linie, poz. 101 - Habean Maria Gabriela. In caz ca este pe forum sau cineva care o cunoaste. Daca nu cumva a aflat intre timp, sa stie despre candidatul care a renuntat la post si sa incerce demersuri la CSM, poate exista posibilitatea de a fi admisa pe locul 100 ramas astfel vacant. Mult succes!
sofia2011 a scris:

o intrebare de multe puncte: daca ne baga direct in sedinta de judecata ( ma refer la judecatori) inainte sa mergem la Giroc ( anul trecut, admisii au lucrat 2 sapt inainte mearga la curs de perfectionare), ce facem??

Cum ce faceti...? judecati :D