ursuletz a scris:
Sofia2011, nu ai vazut si rezultatul sondajului? Cand am votat eu, eram doar cinci care au votat si 60 % vroiau Bucuresti. Acum nu mai pot vizualiza.
nu, nu am observat ca s-ar putea vizualiza si rezultatul sondajului.
maralaby a scris:
de acum mai asteptam doar publicarea decretelor, nu?
si-a inchiriat cineva locuinta in noul oras (pt. cine e cazul) sau e cam devreme?
eu il cred pe Danilet cu privire la data probabila de incepere a activitatii, anume, cel mai devreme 1 ianuarie. pentru acest motiv, cred ca e prea devreme sa caut chirie, nu cred ca e vreun proprietar dispus sa tina apartamentul blocat o luna, doua cat vreau eu. cred ca prindem sarbatorile acasa, din pacate.
Saptamana asta nu avem Plen. Saptamana urmatoare vom valida ambele concursuri. Re-repartizarea pt magistratura se poate face ulterior validarii. Ce e imp pt dvs e data publicarii in Mof a numirii ca magistrat, din acel moment se ridica problema eventualelor interdictii si incompatibilitati.
Comentariu prin Cristi — 06/11/2012 @ 12:00 PM | Răspunde
se pare ca nu se valideaza in aceasta saptamana
Normal ca nu infieram politistii, chiar nu am nicio pb cu cei care au terminat la Baneasa, mai ales ca am fost si eu oarecum prin zona aia. Eu i-am intrebat doar pe cei care au terminat acolo si care stiu ca au mai dat diverse testari psihologice ( de ex la promovari in functie) daca testarea psihologica de acolo este semnificativ diferita de cea de la magistratura. Si cunosc cel putin 5 absolventi de acolo care au intrat acum. Discutia a divagat pt ca Sofia a intrebat care e faza cu cei de la Baneasa si eu i-am spus ce s-a discutat anul trecut la admitere. Dar eu nu am nicio pb cu ei.
gabriel_2012 a scris:
avocet a scris:
Buna dimineata,
eu sunt procuror la Tulcea si nu pot sa sper decat ca ma pot transfera undeva mai aproape. stiu ca legea zice ca trebuie sa stam 3 ani, dar aveti idee daca exista posibilitatea mai devreme? daca da, care e procedura?
nasol si cu acele cursuri care sunt la giroc
Salut avocet, eu sunt celalalt coleg de la Parchetul Tulcea. Legea e destul de clara si nu exista derogari.. 3 ani fara mutare, promovare, transfer, detasare, etc.. Asa ca, vom invata fiecare loc din Delta Dunarii... avem timp :D
Imi puteti spune,va rog unde gasesc interdictia transferarii timp de 3 ani? Multumesc!
Buna dimineata,
eu sunt procuror la Tulcea si nu pot sa sper decat ca ma pot transfera undeva mai aproape. stiu ca legea zice ca trebuie sa stam 3 ani, dar aveti idee daca exista posibilitatea mai devreme? daca da, care e procedura?
nasol si cu acele cursuri care sunt la giroc
o intrebare de multe puncte: daca ne baga direct in sedinta de judecata ( ma refer la judecatori) inainte sa mergem la Giroc ( anul trecut, admisii au lucrat 2 sapt inainte mearga la curs de perfectionare), ce facem??