avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate danutz-s

Activitate danutz-s

Răspuns la discuția executare silita
totusi art 168 cpp spune altceva. firma nu este a mea nu am nici o legatura cu ea
totusi in codul de procedura penala este consemnat faptul ca inainte de vanzare trebuia sa fie facuta o plingere pt ridicarea sechestrului. eu am avut o imputernicire de la o firma sa cumpar apartamentul pentru ea.Nu am pus eu vreun intermediar
apartamentul a fost vandut cu un pret de 3 ori mai mic decat pretul cu care a fost vandut un apartament vecin similar. 20 000eur fata de 64ooo eur.vanzarea sa facut la cateva luni difetenta
nu sa strigat nici un pret licitatori au mers pe....i-mi mentin oferta... nu sa strigat la inceput nici o oferta si nici pretul de adjudecare pe care l-am aflat abia cand a adus procesul verbal. de fapt ei au fost intelesi cu executorul
am fost prezent la licitatie dealtfel am spus ca am consemnat in procesul verbal semnat de mine cei doi licitatori si de executor.Nu am fost lasat sa particip in calitate de licitator cu toate ca aveam imputernicire din partea unei societati dar am fost primit ca martor.Desi in cartea funciara apartamentul este trecut cu 83mp in publicatiile de vanzare a fost trecut cu 60mp in acest fel scazandui pretul.Totusi ce parere aveti de faptul ca apartamentul a fost vandut cu toate ca avea un sechestru asigurator pus de parchet?
de fapt plingerea a fost facuta impotriva executoril or bancii deoarece in publicatia de vanzare au prezentat date eronate despre apartament(suprafata mai mica, dotari lipsa) apartamentul avea un sechstru asigurator pus de parchet (codul penal prevedeca pentru ridicarea sechstrului trebuia facuta plingere) eu nu am fost primit la licitatie cu toate ca aveam imputernicire de la o terta firma,evaluare incorecta.Cei doi participanti sunt rude.Am consemnat in procesul verbal ca in timpul licitatiei nu sa strigat niciodat vreun pret.
se pare ca este ultima faza. contestatia a fost respinsa la judecatorie iar acum se afla la tribunal.plingerea penala a fost depusa in martie pentru licitatie trucata.Sunt clare faptele penale dar inca nu a inceput urmarirea penala
buna ziua. am facut contestatie la o executare silita.Acum este ultimul termen la tribunal. In martie am depus o plingere penala pentru fals uz de fals marturie mincinoasa dar nu a inceput inca urmarirea penala.Daca se respinge recursul se mai poate face ceva sau pierd bunul (apartament)