avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate cosminitu

Activitate cosminitu

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea: La garsoniera din Bucuresti, proprietate a tatalui meu, sunt doua abonamente, unul de cablu si telefon pe numele tatului meu si altul de internet, pe numele meu. Tatal locuieste in provincie si ambele abonamente le achit eu. Anul trecut am dorit sa unific cele doua abonamente, pentru a plati mai putin. In acest sens, mi-am facut procura, pentru a rezilia contractul tatalui si a trece totul pe numele meu. Problema este ca, incercand sa reziliez contractul, am aflat ca in sistem tatal meu figura cu un telefon mobil, de a carui existenta nu stia. Practic, el nu a solicitat asa ceva. Totodata, mi s-a spus ca pentru a rezilia contractul trebuie platita contravaloarea aparatului, in valoare de 40 de euro. Am cerut o copie dupa procesul verbal de primire si...stupoare...acesta exista, dar cu o semnatura semnificativ diferita de cea a tatalui meu si 3 inadvertente: In adresa nr 111C in loc de nr. 11C, Sc 1 in loc de scara A si un numar de telefon care nu a apartinut niciodata tatalui meu (daca e de abonament, se poate demonstra...). Cel mai probabil, procesul verbal a fost semnat cu chiriasul(la data semnarii eu eram student si locuiam la camin). Nu stiu de unde au avut datele din buletin. In orice caz, acest act este un fals. In acest sens am facut plangere la Politie si am primit un raspuns cum ca "se cerceteaza", cu o mica greseala in numele tatalui meu, Daniel in loc de Dinel. Am incercat sa rezolv problema pe cale amiabila, mergand inclusiv in audienta, dar n-am reusit. Intrebarea mea este urmatoarea: Oare chiar nu se poate rezilia contractul, lasandu-i, eventual pe ei sa ne dea in judecata pentru telefon? Mentionez ca nu stiu exact cum arata contractul, dar mi se pare un drept legitim. Multumesc anticipat!

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.11 din Regulament