avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate luy_7888

Activitate luy_7888

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
imi cer scuze ca va intrerup, dar daca este cineva care si-a retras dosarul de la barou dupa ce a intrat la inm, il rog sa ne spuna care e procedura

july24 a scris:

Vreau sa va linistesc in ceea ce priveste interviul.
Daca vrei citesti de pe foaie si din moment ce veti fi emotionati, sa sugerez sa cititi ca altfel va veti balbai.
De cand intrati si pana la iesire vi se spune constant ce trebuie sa faceti. Veti avea 2 foi, o ciorna si o foaie de examen.
Fisa de prezentare va fi xeroxata in 5 exemplare, si acele foi le va lua comisia de la voi dupa ce intrati. Veti pastra foaia pe care a-ti comentat maxima care si aceea va fi xeroxata in 4 examplare si se va afla la tine intr-un plic sigilat cu stamplila ca la primele probe, pana cand iti va spune comisia sa prezinti eseul.

cat timp ai avut pt a comenta citatul?
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
@ un-nou-coleg

Nu stiu cu cine ai facut tu penalul, dar noua ne-a zis dl prof cioclei razand ca expresia "omor din culpa" e folosita mereu de jurnalisti si ca niciun jurist care isi cunoaste cat de cat domeniul de activitate nu va face aceasta greseala. e o chestiune de forma , nu de fond, adevarat, dar are acelasi efect ca si o prima impresie intr-o conversatie
Oana-Cristina23 a scris:

Oamenii au intrebat, eu le-am raspuns. Nu inteleg ce ai impotriva, vad ca nu ti-a trecut cu circumstantele:)) Banuiesc ca daca scriam vreo prostie nu-mi mai dadeau 5 oameni 10. Nu se noteaza chestionarul, e adevarat, dar iti face o impresie despre cel care urmeaza sa fie intervievat. Acum fiecare scrie ce considera, eu am spus ce am scris eu. Felicitari celor care au ajuns pana aici si multa bafta in continuare!

sa fie, multumim!