avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate MariusHook

Activitate MariusHook

Răspuns la discuția Buletin expirat strainatate
Din fericire sunt Aproape de Paris.SI pot sa ajung Luni la ambasada.Dar ca sa scot titlu de calatorie nu imi trebuie nici un act de identitate?Nici o hartie?Pot sa scot cu buletinul expirat?Va multumesc inca o data.Faceti mult bine!Dumnezeu sa va ajute!
Va multumesc din suflet.Dupa cum vad cred ca cel mai bine ar fi sa ma duc in tara.Dar aici apare o noua problema?Cum pot sa intru in tara daca buletinu e expirat?Mai rau e ca nu pot sa merg decat cu avionul.Pot cumpara bilet?As prefera sa ma duc in tara.Aici pare mai complicat de facut.Va multumesc
Buna Ziua.Am o problema urgenta.Mi-a expirat buletinu.Sunt in Franta de 1 an.Nu am nici o alta carte de identitate.Acum problema este ca nu mai pot sa lucrez.Cum trebuie sa procedez sa il schimb fara sa ma duc in tara?Va rog sa imi raspundeti va multumesc.Precizez ca am nevoie de o hartie care sa ateste faptul ca buletinul este in curs de schimbare.SI cu aceea hartie mi-au spus ca pot sa lucrez in continuare pana scot noul buletin.Dar vreau detalii.Am 19 ani si e prima data cand sunt in situatia asta.