avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate auricapetreus123

Activitate auricapetreus123

Discuție proteza de sold
m am programat la spitalul jud devadin primavara pt aceasta operatie dar se pare ca fonduri nu se mai dau in toamna asta asa ca am fost amanata pe primavara 2013 amdureri f mari pt ca am luxatie congenitala bilaterala care adegenerat in coxartroza nu imi permit sa mi cumpar proteza si tare ma tem ca voi fi amanata la nesfarsit din aceasta cauza nu mai pot nici sa muncesc ce pot face?
Discuție pensie de boala
mai am unele nelamuriri in legatura cu pensia ,daca am doar 4si 1/2 ani lucrati handicap gr 2 si 37 de ani oare ma incadrez in vreun gr de pensie boala ?v as ruga sa mi spuneti cum se calculeaza si daca am sanse de a primi macar minimul lucrez in fabrica acum sunt in medical si mi expira contractul pe 30 sept con medical am pana pe 28 ma ajuta cu ceva daca mai stau in medical sau daca sunt angajata ?vreau sa stiu ce trebuie sa fac
Răspuns la discuția pensie de boala
multumesc!imi este de folos sfatul dumneavoastra. multa sanatate!
Discuție pensie de boala
am 37 de ani 4 ani jumate lucrati si handicap gr. 2 din cauza agravari handicapului nu mai pot sa muncesc vreau sa stiu daca pot obtine pensie de boala deoare ce indemnizatia 230 de lei nu ma ajuta sa ma intretin pe mine si cei doi copii minori
sotul are un salariu de 800 lei :(( datimi un sfat va rog!!!!!!!!!