Va multumesc pentru raspuns .Deci sa inteleg ca el isi poate insusi toate terenurile bunicului indiferent ca lezeaza ceilalti mostenitori printr-o simpla cerere catre Primarie?E adevarat ca noi suntem fff departe de locul cu pricina si el fiind acolo....are alte drepturi?
Buna ziua,
Doresc lamuriri cu privire la aceasta anexa in aza cauiea unchiul meu a reusit sa vanda o parte din terenurile mostenite de la bunici.Sa explic mai clar ....bunicii au decedat in 1999 ---bunica lasand un certificat de mostenitor iar bunicul in 2004 --lasand unchiului un contract de intretinere valabil pe 10 ani...Au trecut anii si in 2014 a murit si tatal adica unul din mostenitorii bunicilor ramanand noi (eu si sora)si unchiul adica fratele tatalui care in 2017 ne cheama in partaj judiciar pentru casa si terenul aferent casei .Pamanturile nu au intrat deoarece nu exista titlu de proprietate .Imediat dupa aflu ca unchiul meu reuseste sa vanda unul din terenuri care face parte din legea fondului funciar ..vanzare facuta in baza anexei 1 si 2 ...Intrebarea mea ar fi ....Cum a reusit acest lucru stiindu-se la Primarie ca sunt 2 mostenitori si alta intrebare ar fi daca pot ataca acest document.Va multumesc