avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Activitate ionelasandu

Activitate ionelasandu

Va multumesc pentru raspunsurile acordate.Ne.am pus fel si fel de intrebari inca de cand i s.a spus ca nu mai poate beneficia de pensie desii a fost diagnosticata cu lupus eritematos sistemic(LES), ca aceasta boala tine de dermatologie si ca se poate muncii,nefiind tocmai adevarat.Multa sanatate va urez
Buna ziua,
Data nasterii este 05.03.1961
in prima decizie de invaliditate a fost la data de 08.08.1996 ,avand 14 ani 8 luni si o zi vechime in sistemul public de munca .
A doua decizie este emisa pe 30.08.2012. In care precizau ca are doar 23 de ani stagiu total de cotizare realizat .In aceasta decizie se precizeaza si ca este scoasa din drepturile de pensie incepand cu data de 01.05.2012.

A fost la casa de pensii si i s-a spus ca pensia de invaliditate nu mai este total asimilata .

S-au schimbat legile ?
multumesc
Am o mare dilema cu privire la vechimea in munca acordata in urma pensiei de invalididate de gradul II.Mentionez ca mama are varsta de 51 de ani ,ani lucrati 15 si pensie de invaliditate de 16 ani...i s-a taiat pensia in urma cu cateva luni si a primit decizie de la Casa de pensii Bucuresti cum ca ar avea stagiu realizat doar de 23 de ani,stiti cumva daca pensia de invaliditate grad 2 se considera doar 50% din vechimea totala in munca?Ca in loc de cei 16 ani are doar 8...Este publicat un anunt cu asa ceva?
Va multumesc frumos