avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Activitate mironela

Activitate mironela

Am lucrat la o companie cu capital de stat timp de 32 ani. In 25 06.2013 am primit decizie de concediere cu preavizul inclus de 15 zile. In data de 16.07.2013 CIM a fost desfacut. In conformitate cu CCM la disponibilizare colectiva ( acesta a fost al treilea val cu un numar de 150 de salariati) nu din vina salariatului se va acorda odata cu decizia de concediere ajutor de concediere in functie de vechime, in cazul meu 48 salarii nete brute. Nu mi s-a acordat nimic. Intrebarea mea este:
Care este perioda de timp ( cand se prescrie) conform legii, in care eu pot sa actionez in justitie hidroelectrica pentru a-mi obtine drepul meu la ajutorul de concediere si ce sanse sunt in acest caz. Nu actionez pentru recastigarea locului de munca ci numai pentru ajutorul de concediere.
Multumesc anticipat!
In anul 2007 am cumparat un apartament, la parter. Prin contractul de vanzare cumparare m-am angajat sa intabulez balconul.Vechilul proprietar in anul 2000 a obtinut o autorizare de construire a acestui balcon l-a construit dar nu l-a intabulat.
Acum, eu vreau sa intabulez balconul, am luat legatura cu un inginer topo si acesta m-a intrebat de procesul -verbal de receptie a lucrarii. Nu il am.
Ce fac in situatia aceasta?
El mi-a sugerat sa merg la primarie poate il au ei .
Eu cred ca acesta nu exista.

Exista solutie pentru aceasta problema?