avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate ggeorge

Activitate ggeorge

Buna ziua,

Mai am 2 intrebari in legatura cu acest proiect:
1. ce se intampla in cazul in care dau faliment sau acumulez foarte multe datorii catre stat si nu le pot plati, ei pot sa imi ia casa, masina daca sunt pe numele meu?
2. eu am terminat o facultate in management si marketing, cu unpic de efort si informatii as putea sa realizez un plan de afaceri bun pe care sa il prezint in luna martie. Dumneavoastra imi sugerati sa il fac singur sau sa apelez la o firma de consultanta? Daca da puteti sa imi sugerati dvs. o firma daca stiti evident pt ca nu as vrea sa dau de una sa ma pacaleasca si proiectul sa iasa prost. Nu detin f multi bani si daca ii investesc intr-un proiect macar sa imi incerc sansa 100%.

Va multumesc ca imi raspundeti la toate intrebarile.

O zi buna
Am citit in legatura cu programul Smart dar nu am gasit si perioada in care este valabil, nu specifica sau nu am gasit eu. Motivul pentru care ma intereseaza este daca ma apuc de infiintat firma si adunat/despus acte sa nu raman cu ele in aer in caz ca proiectul ajunge la sfarsit.
inca un punct de vedere ar fi, daca infiintez firma dar fara nicio activitate doar cu scopul de a adera la acest program(pt inceput) este vreo problema ca nu are activitate momentan ?

Va multumesc

Buna seara,

As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce urmeaza.

Ce sanse am in a accesa fondurile europene in conditiile in care NU detin deja un service auto sau orice alta afacere dar, pot sa imi cofinantez afacerea daca reprezinta 20-30% din fondurile oferite pentru acest lucru ?

Va multumesc