avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate isabel05

Activitate isabel05

Răspuns la discuția Custodie minor dupa noul cod
multumesc pt raspunsuri. problema e ca el nu isi va da consimtamantul pt plecarea copilului din tara, aici este problema, si m ar fi interesat daca instanta poate hotara asta chiar daca el se opune.
Răspuns la discuția Custodie minor dupa noul cod
va multumesc mult pt raspuns. avand datele problemei in mare credeti ca ma puteti ajuta? este adevarat ca procesul trebuie deschis in localitatea unde locuieste tatal si nu in localitatea in care locuiesc eu si copilul? Multumesc inca o data
buna seara, va rog din suflet sa imi spuneti ce sanse am sa obtin custodia copilului meu, mai exact vreau sa ies din tara cu copilul fara acordul tatalui pt ca acesta oricum nu si l-ar da. Mentionez ca nu am fost casatorita cu tatal copilului, acesta figureaza in certificatul de nastere ca tata, insa nu am locuit niciodata impreuna el locuind intr-un alt oras. Vine cam la 3 saptamani, o luna o luna si ceva sa il viziteze insa ne sustine financiar. Eu sunt divortata, am doi copiii minori din prima casatorie unde detin decizie definitiva si neavand niciun venit in tara mi s-a oferit sansa sa lucrez in strainatate insa nu plec fara copiii. Va rog mult daca ma poate indruma un avocat pt ca vreau sa deschid proces de incredintare si vreau sa stiu ce sanse am. Multumesc!