Imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Nu asta a fost intentia mea. Felicitari pentru rezultat. Am rabufnit, daca pot spune asa, intrucat este al doilea an cand am un punctaj de 67. Mi/am planificat concediul pentru toamna, pentru ca in iunie sa ne dea CSM vestea soc. Nu mi/am putut lua decat 3 zile concediu de odihna... pentru ca nu sunt nici genul care sa isi ia medicale. Si am sperat ca se va da , asa cum era anuntat, in toamna. Inca o data, scuze, stiu ce inseamna sa pierzi nopti, zile, evenimente placute...etc ...Oricum , eu nu cred ca mai am puterea sa mai incerc.
Si/au batut joc de noi, bine spus. Niciodata nu s/a dat examen pt cei cu vechime in luna august. A trebuit sa intre cineva neaparat, aveau locuri pt ai lor, pt cei din anturajul lor, copiii lor, nepotii lor, etc.... In ce tara traim? De ce nu se scaneaza grilele pe loc, la iesirea din sala, cum se intampla la rezidentiat. Nu vedeti ca e ceva putred... Ce pretentii sa ai de la oamenii din popor sa respecte lege, cand la nivel de Institutii cu Greutate este calcata in picioare. Credeti ca lor le pasa de ministrul justitiei. Inteleg ca doamna este bine intentionata, insa i se pun bete in roate. Poate va reusi sa le tina piept ....Din pacate noi absolventii de drept nu putem pleca sa profesam peste hotare , asa cum se intampla in cazul medicilor. Sa ramana ei si ai lor , sa faca bors si tot ce vor vrea...Astea sunt examene? Cine ne garanteaza ca sunt corecte? CSM?