avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate mariusionut23

Activitate mariusionut23

Răspuns la discuția teapa vanzare auto
masina se afla in posesia mea,cat si actele in afara de cartea masinii.eu l-am cautat pe net pe respectivul individ si am vazut ca a mai pacalit sub alte forme de asta aveam nevoie de o parere.nu am procura pentru ca cel care a facut contractul nu mi-a cerut.am observat ca se cunostea foarte bine cu cumparatorul.in afara de contract am mai facut si o foaie de mana in care am specificat ca mi-a dat doar 100 de euro autoturismul ramanand in posesia mea.ma gandeam sa nu fie un nou tip de tepe,dar el a facut un contract cu mine pentru o masina care nu se afla pe numele meu.ceea ce vreau sa fac este sa anulez respectivul contract,sa ii inapoiez banii si el mie cartea.cum pot sa fac asta?
buna ziua!recent am decis sa imi vand masina catre un "samsar" care din ce vad incearca sa ma tepuiasca.problema sta in felul urmator:am facut un act de vanzare cumparare pentru a putea sa imi scot certificatul fiscal in care am specificat ca,cumparatorul mi-a dat doar 100 de euro diferenta fiindu-mi data atunci cand ii predau certificatul fiscal.autovehiculul este inmtriculat pe numele mamei mele dar cel de la firma care a facut contractul nu a avut o problema cu asta,specificand acest lucru in contract.eu mi-am facut datoria am luat certificatul fiscal insa acum,cumparatorul spune ca nu are restul de bani sa mi dea.precizez ca,cartea masini in original se afla in posesia lui.ce pot sa fac sa imi recuperez cartea masini,si sa nu ma trezesc ca cine stie cum,imi ia si masina?cum pot sa anulez acel contract,dandu-i banii inapoi si el cartea masinii?acel contract are vreo valoare atata timp cat e facut de mine,fara imputernicire de la mama mea?