alcali, postez pozitia domnului Danilet privind aceste adeverinte:
As dori sa ma lamuriti in legatura cu adeverinţele eliberate de primării şi/sau, după caz, de administraţiile financiare de la domiciliile avute în ultimii 3 ani anterior datei susţinerii primei probe din cadrul primei etape a concursului, din care să rezulte, dacă este cazul, natura şi tipul contravenţiilor comise şi sancţiunile contravenţionale aplicate în această perioadă.
1. In cazul in care candidatul nu a comis vreo contraventie in ultimii 3 ani este necesara adeverinta din care sa rezulte acest lucru?
2. Daca este necesara adeverinta care sa ateste faptul ca nu s-a comis vreo contraventie in ultimii 3 ani, este suficienta adeverinta eliberata doar de una dintre autoritatile mentionate?
Va adresez aceste intrebari intrucat mi-am schimbat domiciliul in ultimii 3 ani, iar distanta intre domiciliul anterior si cel actual este de cateva sute de km, ceea ce ingreuneaza strangerea tuturor documentelor necesare inscrierii.
Va multumesc anticipat!
Comentariu prin Iuliana — 18/04/2012 @ 11:32 AM | Răspunde
1. Da.
2. Aduceti de la toate unde ati avut domiciliul in ultimii 3 ani.
Comentariu prin Cristi — 18/04/2012 @ 11:05 PM | Răspunde
Va multumesc frumos pentru raspuns! As dori sa va mai intreb daca trebuie aduse adeverinte atat de la primarii cat si de la administratiile financiare, indiferent de situatie ( si/sau). Este suficienta adeverinta eliberata doar de primarie, respectiv doar de administratia financiara? Conjunctia „si“ se aplica in cazul in care s-au comis contraventii in ultimii 3 ani, in situatia contrara existand posibilitatea de a aduce adeverinta fie de la primarie, fie de la administratia financiara?
Va multumesc!
Comentariu prin Iuliana — 19/04/2012 @ 8:05 AM | Răspunde
Aduceti si de la una, si de la alta. Daca refuza vreuna, sa dea in scris.
Comentariu prin Cristi — 29/05/2012 @ 1:23 AM | Răspunde