avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters266636

Activitate ContSters266636

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Daca va mai vin idei cum as putea rezolva aceasta problema, o sa le urmaresc. Las discutia deschisa.
Mi se pare nedrept. Ei m-au obligat, intr-un fel, la aceasta cheltuiala si tot ei acum nu le mai vor. Nu cred ca e corect sa se joace asa cu banii oamenilor. Mie personal mi-au adus o economie desi n-am suferit deloc de frig. Cred ca nemultumirile vin de la cei care si-au montat calorifere noi din metal, acestea sunt mari consumatoare (sunt si eficiente), coeficientul de calcul este mai mare deci e firesc sa le vina intretineri mai mari. Sunt convinsa ca nici nu stiu sa le foloseasca optim. Plus ca mi se pare corect sa platim fiecare cat consumam, atat la apa cat si la caldura sau la gaze ...
Eu am fost foarte multumita de ele si le doresc in continuare.
Buna seara,
Revin cu un subiect important, acum in prag de iarna, si anume cel al desfiintarii repartitoarelor de caldura. Este legal ca dupa montarea unor repartitoare de caldura sa fii obligat de asociatie sa renunti la ele? In ce mod pot opri acest lucru, exista o cale legala de mentinerea acestora in calculul intretinerii desi asociatia (sau cativa locatari) au stabilit ca acestea nu mai sunt luate in consideratie? Acum 3 ani am dat o suma considerabila pentru montarea lor(devenise obligatoriu, aproape toti locatarii erau contorizati), acum cine va fi raspunzator de returnarea acestor bani? Nu cunosc legea, as vrea sa-mi spuneti daca exista o lege care m-ar putea apara in mentinerea acestor repartitoare in calculul intretinerii mele, chiar daca restul blocului a hotarat altfel. Multumesc.