In urma cu cateva luni, un notar a redactat un act de vanzare-cumparare ( teren , casa) cumnatei mele . Parintii care au respectabila varsta de 84 de ani au fost obligati de catre cumnata sa mearga la notar .
Va aduc la cunostinta ca ambii sunt bolnavi iar socrul a avut si trei accidente vasculare cerebrale si nu mai are discernamant.
Oricum prin hotararea luata de notar s-au incurcat lucrurile, nu imi ramane decat sa merg in instata.
Doresc sa stiu daca notarul avea obligatia sa ceara un certificat medical pentru parinti. Pot sa fac o reclamatie notarului pentru superficialitate.
Astept de la dumneavoastra un raspuns , sa ma sfatuiti cum sa procedez mai departe.
Va multumesc,
Cu stima,
Vreau sa divortez,dar nu vrea sa vina la notar. La mijloc este un copil care trebuie sa aiba un regim special, este integrat la o scoala normala, are 10 ani. Ce sa fac?
Am leucemie, sunt persoana cu handicap accentuat, dar nu sunt scutit de plata la impozit taxa auto. De ce? Nu am masina modificata(conf. legii) pentru ca sunt o persoana fizica intreaga. Ce sa fac? Sunt scutit de la impozit sau nu?