avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate PAULAStoica

Activitate PAULAStoica

tatal meu a decedar acum 4 ani ,in urma lui ,sotia a lui ,a luat foarte multe din asa ,plus masina ,nu am avut pretentie la nimic decat la locul de veci ,deoarece acolo este inmormantat si bunicul meu .Cum as putea sa o determin sa mi-l doneze ? de ce trebuie sa isi insuseasca ceva ce nu este al ei ?Acel loc de veci a fost cumparat de al doilea sot al bunicii mele in anii 70 ,revenindu I la tat adupa moartea bunicii ...se poate face ceva ?
Discuție mostenire
Buna ziua
Tatal meu sa recasatorit acum 6-7 ani ,cu o femeie mai tanara decat el ,acum un an si jumatate in urma certurilor si a sesizarilor la politie (si de catre mine)din cauza ei ,sarea la bataie ,facea scandal din cauza banilor (tata avand o pensie de 1600 plus ca mai primea si din sua bani lunar 100-150 doalri peluna)a plecat de acasa dar nedorind sa semneze actele de divort avand in vedere ca tatal meu avea 70 plus ca era cardiac ,acum o luna a decedat ,a facut atac de cord ,din cauza ei ,deaoarece a aflat ca aceasta femeie i-a sustras cardul si a facut cheltuieli in valoare de 40000 de ron,avea martori vecinii ,acum aceasta femeie si-a insusit aproape totul din casa (casa fiind pe numele unchiului meu)si masina ,dupa decesal tatalui meu i-am dat de pomana hainele si patul ,dinpacate aceasta femeie nu doreste sa plateasca cardul zicand ca noi ,copii lui trebuieste sa platim...mentionez ca traiesc in SUA de peste 18 ani si vizita asta a fost a treia a mea de cand am plecat de acasa ..nu mi-am insusit nici un bun din partea tatatlui meu ,nu am avut pretentie nici la masina si nici la locul de veci unde este inmormantat .ce trebuie sa fac in acest caz?Am martori vecinii si o verisoara de a mea din partea mamei .as dori daca puteti si numele unui avocat din GALATI
multumesc!