avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters266969

Activitate ContSters266969

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Am reusit, cu InternetExplorer, cu Chrome nu se poate! bun forumul acesta, m-am luminat doar ca am intrat! Spor si sper sa ne mai auzim!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Buna!
Ma intereseaza Admitere SNG2013 si nu pot descarca subiectele si tematica din 2012 nici din pagina SNG, nici din CSM. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, va ajut si eu cu ce pot!Multumesc!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
IceHellen, multumesc pentru adresa e-mail. Am primit si eu raspuns de la INM, se va organiza o intalnire in februarie si sper sa ne lamurim si noi asupra tematicii!! Spor la toti!
Asa ca fac apel din nou la colegii de pe forum sa trimitem cat mai multe e-mail-uri si sa solicitam afisarea tematicii in luna februarie. Eu trimit maine.

Ice Hellene@ , te rog foarte mult sa scrii pe forum adresa e-mail la care ai trimis mesaj privind tematica INM. Vreau sa trimit eu si inca 2colegi ai mei, care m-au rugat pe mine sa procur adresa necesara.
Iti multumesc!
Salut! si La multi ani!

MIHAELA CIOBANU - Teste grila, editura UJ, feb2012, editia5
Va rog frumos sa imi spuneti si mie, daca aveti aceasta carte, este pe NCC?
Multumesc.
Salut!
Daca am DIABET pot merge la concursul pt INM?
Unde gasesc si eu bolile care m-ar impiedica? Va rog!Multumesc.
Rosse a scris:

Nu. Se vor modifica procedurile din 9 ianuarie, putin.. ;)

Rosse, la ce modificari te refei... daca poti mai exact, te rooog!
justice85 a scris:

au picat 2 la interviu la inm. nu stiti din ce cauza? ca ar fi pacat sa inv atat si sa picam la psihologic

Nu te supara, au picat 2 la testarea psihologica sau au picat 2 la interviu...? imi cer scuze, dar nu inteleg bine.multumesc.
Răspuns la discuția PENSIONARE GRADUL II
tudorvaleriu a scris:

1. Nu poate plati retroactiv contributia pentru pensie, aceasta se plateste din momentul incheierii contractului de asigurare sociala cu Casa de Pensii.

2. Daca vrea sa se pensioneze de invaliditate, incepand cu datab de 24 septembrie 2012 nu mai exista obligativitatea unui stagiu de cotizare minim in functie de varsta.

Multumesc domnule TudorValeriu. Sa inteleg ca acum 1an era aceasta posibilitate de a plati anii lipsa la stagiul de cotizare, dar momentat legea este abrogata? Multumesc.
[ link extern ]

Pt ViorelVoineag. Se deschide??