avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate mihaiii30

Activitate mihaiii30

Răspuns la discuția COMPLICE FURT
nu era in masina era la 2 metri de ea .
Răspuns la discuția COMPLICE FURT
avocat_penalist a scris:

Din pacate, in Romania persoanele aflate in stare de recidiva sau cele care au antecedente penale pot fi foarte usor arestate preventiv.
Este adevarat ceea ce a aratat colegul avocat mai sus, in sensul ca doar daca ati avea avocat ales ati avea sanse de reusita insa din moment ce persoana a fost deja arestata este foarte complicat ca avocatul sau ales sa izbuteasca sa obtina o solutie favorabila.

Cand este arestata o persoana instantele tind sa prelungeasca mandatul de arestare preventiva pentru ca instantele de judecata nu prea au obiceiul de a se contrazice intre ele.


stiu ca trebuie s-ai pun un avocat ,asta mi-a spus si el.dar e foarte greu sa gasesti un avocat daca nu ai cunostinte sau bani multi....
Răspuns la discuția COMPLICE FURT
elera a vreo 2 metri de masina si la 7 metri de unde s-a intamplat fapta.Cand prietnul lui a venit si ia spus ca sa certat cu cineva,s-au urcat in masina si a esit di MC pe interzis.
Răspuns la discuția COMPLICE FURT
da are antecedente penale
Discuție COMPLICE FURT
fratele meu a fost arestat pt complicitate la furt,i-a dat mandat de 29zile .dar el nu recunoate fapta,autorul a luat fapta asupra lui si a spus ca nu stia,martorii si victima nu il recunosc...si totusi i-a dat si al 2 lea mandat.Singura dovada care o are este o filmare din parcare de la MC DONALd cu el care statea in masina si il astepta pe infractor dar declaratiile lor sunt asa; '' M-am intalnit cu C. am vrut sa mergem sa mancam ceva,nr-am oprit la MC eu am ramas in masina iar C s-a dus sa cumpere de mancare.A venit inapoi in masina si mi-a spus sa plec repede ca s-a certat cu cineva.EU am plecat si la catva minute n-ea oprit politia.''