matahachiro a scris:
daca ele 4 persoane au negat furtul si nu exista alte probe (camere video in local, martori, etc) cum vreti dvs sa fie puse sub acuzare persoane nevinovate?
politia nu poate scoate probe din palarie, ele trebuie gasite in localul respectiv. daca aceste probe nu exista, atunci ce sa faca politia? faptul ca dvs suspectati anumite persoane, nu este suficient.
poate ca m-am exprimat eu gresit: nu aveam niciun dubiu cu privire la finalitatea reclamatiei mele. stiam ca politia nu este in stare de nimic(am reclamat furtul la cel mult 2 ore de la infaptuire, politia l-a anchetat la peste 14 zile). stiam ca hotul este prins doar atunci cand se preda el singur. stiam ca telefonul e pierdut. doar am sperat intr-un hot prost. nu a fost sa fie.
pe mine m-a deranjat faptul ca m-au scos pe mine, pagubitul, vinovat. ca nu as fi avut telefonul la mine. de ce sa zica asa ceva? tocmai cu acest raspuns nu sunt eu de acord. nu cer probe din palarii, cer raspunsuri corecte. cum au dat vina pe mine, eu daca vin cu martori ca am avut telefonul la mine, nu-i pot da in judecata? pentru ca eu am martori, asa cum am declarat si la politie, ca aveam telefonul la mine.
repet, nu ma revolta faptul ca politia nu poate, ci faptul ca politia a dat vina pe mine.
o zi buna.