avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate Petromic

Activitate Petromic

Buna ziua!
La inceputul anului 2011, patronul pentru care lucram a hotarat sa cedeze spatiul si activitatea care se desfasura acolo sotiei sale (s-au despartit, apoi au divortat). Sotia a deschis o societate cu acelasi profil si a hotarat cu noi, cele 2 angajate, sa lucram pentru ea, cu acelasi salariu (mai mare decat ce era trecut in contract). Pana in luna septembrie totul a decurs ok si ne-am primit banii. Incepand din septembrie, vanzarile au mers foarte rau si nu ne-a mai platit. Colega era insarcinata si nu a putut renunta, eu ii imprumutasem niste bani sefei si de asemenea am ramas, sperand sa-mi recuperez datoria si sa imi primesc salariile.
Timpul a trecut si nu am luat decat cateva sute de lei toata iarna.
In luna martie 2012 sefa a schimbat spatiul si a trecut tot pe alta societate (cu un administrator diferit). Noua ni s-a desfacut contractul de pe vechea societate si ni s-a incheiat altul a doua zi, pe noua societate. In aprilie colega a nascut, iar eu am reorganizat activitatea, sperand ca in lunile de vara sa recuperez vanzarile din iarna. Anul a fost mai slab decat altii, eram in alt spatiu, nu s-a investit nici in reclama, drept urmare vanzarile au fost foarte mici. Am reusit sa imi recuperez datoria si sa castig aprox 200 lei/ luna (mai putin decat am cheltuit ca sa merg la serviciu). Colega nu a primit nici ea decat foarte putin.
Intrebarea este daca exista posibilitatea sa mai recuperam ceva din banii neprimiti (pentru ce am recuperat nu am semnat nici state de plata, nici dispozitii de incasare, sumele nu sunt trecute nici in registrele de casa din birou ca plati pentru noi).
In speranta unui raspuns, va multumim anticipat!