Buna ziua.
Cu putin timp in urma am fost victima unui accident rutier. Eu circulam regulamentar pe prima banda, cu viteza regulamentara (de max. 50 km/h), iar in intersectia in care urma sa intru aveam culoarea verde. Pe partea dreapta era stationata o masina, care brusc fara semnal a intors in fata mea (la aprox. 15 m de intersectie), cu 2-3 m in fata mea. Mentionez ca eu eram pe motocicleta.
Ca urmare a impactului cu autoturismul mi-am pierdut cunostinta timp de cateva min. Martorii de la fata locului au declarat acelasi lucru si anume ca circulam regulamentar iar soferul autovehiculuilui a efectuat o manevra interzisa.
In urma accidentului m-am ales cu numeroase contuzii, oase rupte si o operatie la mana deoarece am avut taieturi adanci.
La spital organele de politie m-au "rugat" sa suflu in alcooltest si spre surpriza mea a iesit o alcoolemie de 0.1%.
In concluzie am fost la asigurari si mi-au spus ca nu voi primi nici o dauna desi nu sunt vinovat de producerea accidentului pentru ca a iesit acel 0,1%.
INTREBAREA MEA ESTE:
Exista posibilitatea sa primesc daune si daca da de la cine , de la compania de asigurari sau de la soferul autoturismului?