avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters267566

Activitate ContSters267566

Discuție Accident rutier
Buna ziua.
Cu putin timp in urma am fost victima unui accident rutier. Eu circulam regulamentar pe prima banda, cu viteza regulamentara (de max. 50 km/h), iar in intersectia in care urma sa intru aveam culoarea verde. Pe partea dreapta era stationata o masina, care brusc fara semnal a intors in fata mea (la aprox. 15 m de intersectie), cu 2-3 m in fata mea. Mentionez ca eu eram pe motocicleta.
Ca urmare a impactului cu autoturismul mi-am pierdut cunostinta timp de cateva min. Martorii de la fata locului au declarat acelasi lucru si anume ca circulam regulamentar iar soferul autovehiculuilui a efectuat o manevra interzisa.
In urma accidentului m-am ales cu numeroase contuzii, oase rupte si o operatie la mana deoarece am avut taieturi adanci.
La spital organele de politie m-au "rugat" sa suflu in alcooltest si spre surpriza mea a iesit o alcoolemie de 0.1%.
In concluzie am fost la asigurari si mi-au spus ca nu voi primi nici o dauna desi nu sunt vinovat de producerea accidentului pentru ca a iesit acel 0,1%.
INTREBAREA MEA ESTE:
Exista posibilitatea sa primesc daune si daca da de la cine , de la compania de asigurari sau de la soferul autoturismului?

Va multumesc.