In data de 26.09.2012 mama mea si cu mine am obtinut un ordin de protectie contra tatalui meu cu care se afla in proces de divort, faza apel introdus de el. Desi au trecut cateva saptamani, politia refuza sa-l puna in aplicare pe motiv ca nu stiu cum sa procedeze. El e tot timpul in stare de ebrietate, contiua cu scandalurile, bataile, amenintarile, cuvinte urate si vulgare, gesturi obcene, ne da afara din casa desi casa e construita impreuna cu mama mea. Cand au fost mai puternice am sunat la 112, dar degeaba. Pana la ordinul de protectie i-au tot dat amenzi si are deschis si un dosar penal. Cand am apelat la serviciul de ugenta dupa emiterea ordinului de protectie, nu i-au facut nimic, doar i-au spus ca il iarta de data asta iar noi sa facem alte plangeri. El are restrictie in a comunica cu noi, nu are voie sa intre in camerele folosite de noi si sa pastreze 5 metri distanta fata de noi, dar incalca ordinul zilnic. Casa e proprietate comuna pana la partaj. Nu stim cum sa procedam, suntem la limita. Nu avem unde pleca si nici nu ne permitem financiar sa stam undeva cu chirie. Ce putem face? Va rugam sa ne ajutati cu un sfat.