In urma cu 2 ani am deschis un proces impotriva Politiei Rutiere. In prima faza am avut castig de cauza, dar Politia a facut recurs. La noul termen stabilit nu am fost prezent nici eu, nici juristul politiei, iar procesul a fost suspendat
"Complet: Complet 2 R
Tip solutie: Suspendat
Solutia pe scurt: 242-suspendat
Document: Încheiere - Suspendare 04.12.2013".
Puteti sa imi spuneti ce se intampla cu procesul verbal de contraventie, daca eu nu mai fac o cerere de reluare a procesului? Ramane valabil si pot sa fiu executat silit, sau se mentine sentinta din prima faza, si adica :
"Solutia pe scurt: Admite plingerea Anuleaza procesul verbal de contraventie seria CP NR 1071271 Iintocmit la 15 02 2012 de IPJ Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare Pronuntat in sedinta publica din 22 112012".
Am avut o polita CASCO la o societate de asigurari, iar in perioada de asigurare am avut o dauna. A fost deschis un dosar CASCO, au fost indeplinite toate conditiile cerute de ei, iar la final am dus facturile pentru piese (achitate de mine) si manopera la societatea respectiva. au fost cerute poze cu piesele inlocuite care au fost si efectuate (piesele noi montate pe masina iar cele vechi langa masina). Masina a fost vanduta la 3 zile dupa ce a fost reparata, iar acum dupa 2 saptamani, compania de asigurari imi solicita sa merg la ei sa efectueze ei pozele cu piesele montate pe masina.
Intrebarea mea este, este legal ceea ce fac ei? si pot sa ma oblige sa efectuez aceste poze(exista deja un set de poze trimise de catre service)? Se poate sa nu se plateasca dosarul de dauna (mentionez ca nu am fost instiintat ca se efectueaza cercetari suplimentare)? si cum as putea eu sa ma duc acum la noul proprietar sa ii spun "hai sa mergem la astia ca vor sa faca poze la masina"