avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate sliv

Activitate sliv

Răspuns la discuția admitere barou 2013
Buna dimineata,
Intr-adevar, si mie mi s-a parut o aiureala ideea cu cei 15% (nu mai stiu unde am citit, daca as cauta - dar ce sens are? -, probabil ca as regasi textul. Era, evident, o speranta desarta.
In realitate, probabil ca nu se va da alt examen pana in octombrie 2013. UNBR are tot mai multa ambitie sa depaseasca INM in privinta accesului. Pacat ca nu au facut-o mai demult, cel putin. O gramada de avocati confunda donatia cu renta viagera, iar alta gramada nu stie sa faca diferenta intre contractul de intretinere si cel de vanzare. In fine, e prematur sa facem discutii de acest gen, probabil. Eu am picat cu 6,3. Asta e, puteam mai mult, cel putin 10 intrebari le-am gresit aiurea.
Răspuns la discuția admitere barou 2013
Haideti, curaj! Nu trebuie sa abandonam. Ne-a luat atat de mult efort sa ajungem la note de 5 sau 5, 5 sau 6 sau 6,5! Nu trebuie sa abandonam pregatirea. Examenul a fost greu, dar nu imposibil.
Buna ziua,
O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din concurenti?!
Avantaje EI: mai ne iau vreo patruzeci de miliarde de lei vechi. Avantaje NOI: nu intrerupem invatatul (si sperantele).
Haideti sa initiem un nou topic: examen admitere barou (iarna) 2013.
Multumiri.