avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate Tommy0007

Activitate Tommy0007

Salut!Ma numesc Tommy.Am si eu o problema.In urma cu aprox. 2 saptamani,eu si cu inca 3 prieteni ne-am adunat la mine sa bem o bere,si am hotarat sa ascultam si muzica,mentionez ca era trecut de orele 22:00.In jurul orei 12:00-01:00 2 agenti ai politiei bat la mine la usa.Le raspund politicos,d-lor ma intreaba ce sarbatoresc eu insa le raspund ca eu si cu prietenii mei bem cate o bere si ascultam muzica,agentii de la politie ma sfatuiesc sa dau muzica mai incet ca astfel revin si imi dau amenda.Le-am urmat sfatul si am dat muzica mai incet.Peste aprox. 20-30 de minute revin si ma intreaba daca nu cumva eu imi bat joc de d-lor,le-am raspuns ca nu imi permit sa imi bat joc de nici un organ de politie.Totusi i-am intrebat care este limita de decibeli admisa noaptea,gandind-uma ca poate ma insel in privinta cunostintelor mele,acelasi agent care ma intrebase cu cateva minute in urma daca imi bat joc de ei,mi-a raspuns cu o intrebare:ne permitem sa ne luam la misto?,i-am raspuns ca nu i-au pe nimeni la misto si doar vroiam sa ma asigur.Atunci d-lor pleaca si in acest timp imi spun ca am primit amenda,fara sa completeze vreun act in fata mea.Am inchis usa si am oprit muzica.Azi 12-10-2012 am primit o recomandata prin posta,m-am dus la posta si am ridicat de acolo un plic pe care scria:Expeditor Politia Oras Mioveni,am desfacut plicul si in el se afla un proces verbal.Pe procesul verbal scrie ca am tulburat linistea publica si am primit amenda in valoare de 250RON.Unde ar fi trebuit sa fie semnatura mea privind cum ca am luat la cunostinta scrie:nu a fost de fata,la fel si unde as fi trebuit sa semnez in dreptul:Am primit copia procesului verbal si instiintare de plata,nu a fost de fata.Nu exista decat semnatura agentului constatator si al martorului.Doresc sa depun contestatie dar am nevoie sa stiu cum.Astept raspunsurile D-voastra.Multumesc.