avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate giurgeadaniela

Activitate giurgeadaniela


Faptul ca s-a deschis un dosar penal in urma raportarii de catre banca: probabil ca parti in acest dosar sunteti dvs, intremediarul si mai mult ca sigur si de la banca respective persoana/directoarea agentiei unde a fost depusa cererea de credit. Altfel spus sigur nu sunteti singurul suspect in cadrul dosarului. Dar va trebui sa vorbiti cu avocat dvs. pentru ca nu cred ca aveti voie sa ii contactati pe ceilalti si daca o faceti s-ar putea sa para foarte suspect.
Faptul ca vi s-au cerut 50% din suma primita - insemna deja ceva mai mult de frauda si fals si uz de fals. Poate sa se mearga spre mita si spalare de bani.
Trebuie sa aveti un avocat bun care sa va reprezinte si caruia sa-i spuneti nu numai ca nu ati stiut, dar ca nu a existat vreodata flux de bani de la banca catre dvs si de la dvs catre altcineva. V-ar ajuta sa aveti extrase de cont din perioada repectiva - la banca la acre ati depus cererea de credit si la orice banca aveti contul deschis.
Cred ca este foarte important sa spuneti ca v-au fost date informatii inselatoare si anume ca puteti accesa un credit doar cu buletinul in lipsa oricarui venit. Si ca aceste informatii au venit atat de la intermediarul creditului cat si de la dna director de la banca. Si ar fi minunat daca le-ati spune cum se numeau persoanele respective. Cu cat cooperati cu politia sa investigheze (de fiecare data avand avocatul cu dvs) cu atat va va fi mai bine.
In plus - nu stiti daca nu cumva a existat intr-adevar o suma de bani alocata pe creditul respectiv si banii sa nu fi ajuns deloc la dvs...adica din start sa fi fost impartiti intre intermediar /director banca.