avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra000

Activitate alexandra000

Buna ziua,numele meu este Alexandra,si am o mare problema, ajutati-ma,ce sa fac?
In data de 19 martie,am cumparat un scuter aprilia in stare impecabila taiat in doua bucati,domnul care mi la vandut mi-a spus ca la adus din italia de la un magazin de dezmembrari spunand ca a fost confiscat de politia din italia si taindu-l in 2 bucati,politia italiana la declarat casat,neavand nici un act in acest sens dar crezandul pe cuvant deoarece il stiam pe domn ca venind in fiecare duminica la un targ auto avand la vanzare motoare,piese de motoare,scutere etc.mentionez ca scuterul avea seria pe sasiu 1234xxxx,la un pret foarte rezonabil calculand cat ar costa un alt cadru (sasiu) finalizand astfel cumpararea scuterului cu pretul xxx.A doua zii in data de 20 martie am gasit pe internet un cadru exact ca cel necesar in timisoara la un atelier de scutere mergand in aceeasi zii la timisoara pentru al achizitiona cadrul si inca cateva piese pt acelasi scuter la un pret rezonabil.mentionez ca cadrul avea numarul de sasiu 4321xxxx,am luat cadrul nu am facut nici un act de vanzare cumparare iar in 2 saptamani scuterul a fost asamblat si in prima duminica posibila am fost cu scuterul la acel targ cu dorinta de al arata domnului de la care l-am cumparat.Am fost fost oprit in targ de politie in legatura cu verificarea seriei de inmatriculare de pe sasiu la care numarul 4321xxxx,fiind un scuter dat furat in italia in 2006 si trebuie retinut.mentionez ca caracteristicile scuterului si seria originala a scutereului apartin unui motor din 2009.
Am explicat la politie ca am cumparat un scuter si am cumparat si un cadru nestiind de serie etc.le-am explicat ca scuterul este cu 3 ani mai nou si nu este ca cel furat,am explicat la politie cum ca cadrul de la timisoara este furat.si sa-mi dea piesele inapoi si sa le las cadrul furat,avand urmatoarele dovezii:-am depus la politie la dosar contrac de vanzare-cumparare intre mine si domnul din targ pt scuterul 1234xxxx.
-am depus poze originale cu scuterul cumparat asa taiat avand seria originala pe el 1234xxxx.am depus poze originale cu scuterul terminat in stare de functionare.
-MENTIONEZ ca seria originala a scuterului 1234xxxx,a fost verificata de politie si nu a fost gasita in evidenta cu probleme.
-am depus actele originale de italia a cadrului cumparat de la timisoara.
Si totusi stau 1 aprilie(7luni) si astept vesti de la politie in speranta de rezolvare,am fost pe la politie de vreo 6 ori si nimeni nu ma bagat in seama,acum cateva zile un prieten mia spus ceva despre o cerere de lasare in custodie pana la finalizarea cazului.va rog ajutati-ma cu un sfat,cu ce as putea sa fac?.va multumesc.:(