Buna ziua.Dores sa inchiriez un garaj proprietate personala, intabulat,cadastrat in regim de self service auto cu ora. Ce taxe si care e demersul de urmat in aceasta directie. Va multumesc.
Buna ziua.As vrea sa stiu daca exista sansa ca unele interventii chirurgicale stomatologice sa fie decontate total sau partial avand in vedere ca am 28 de ani, lucrez si cotizez la fondul de sanatate.Detin si adeverinta eliberata de angajator cu stampila si semnatura cum ca societatea vireaza lunar CASS (5,5+5,2%)la Trezorerie in contul asigurarilor sociale si fondurilor speciale.Nu ma intereseaza interventii chirurgicale complicate ci doar simple extractii daca se pot deconta partial sau total si daca se pot deconta unde mai exact?Multumesc.
Unde trebuie sa ma adresez si sa intreb daca societatea care vreau sa-mi intermedieze un contract de munca in strainatate functioneaza in cadrul legal si nu e teparnita?Am inteles ceva de ANOFM? Exista vreun numar de telefon pentru informatie direct in acest sens? Trebuie neaparat sa bat drumul pana acolo?Cum trebuie sa procedez cel mai bine sa fiu sigur ca nu pierd niste bani pe facaturi de taxe de intermediere si alte taxe inventate de intocmire dosar?Mulumesc