avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Crrr

Activitate Crrr

Răspuns la discuția Poprire salariu
În regulă. Vă mulţumesc frumos pentru răspunsuri. Vă urez o zi bună !
Nu am hotarea la indemana sa va pot reproduce exact...dar, din cate imi aduc aminte este faptul ca in hotararea era stipulata pedeapsa cu suspendare de 8 luni si termentul de incercare de 1 an...plus cheltuielile de spitalizare si daunele morale erau trecute...dar nu este trecut in mod expres cine cum plateste....faptul ca am platit din surse proprii cheltuielile de spitalizare era trecut-----iar in procesul verbal de la executor nu prea inteleg mai nimic...unde ma sfatuiti sa ma adresez pentru a ma lamuri exact.
Poate am omis sa pun evidenta faptul ca polita RCA, ca si autoturismul, era pe numele fratelui meu, nu al meu, cel ce ma aflam la volan in momentul producerii accidentului...polita RCA este pe persoana sau pe autovehicul? Va multumesc pentru raspunsuri.
Pai RCA am avut la masina...cu RCA ul am reparat masina victimei...si din ce am inteles, eu sunt cel ce trebuie sa suporte daunele morale. Celelalte cheltuieli..precum spitalizarea , le-am platit deja...au ramas daunele morale ... pe care am executare...poprire pe salariu..eecutorul nu m-a cautat decat de 2 3 ori in decurs de 5 ani. Mi se poate imputa retrospectiv sumele de bani? Adica eu m-am angajat acum 3 luni, daca nu am trimis din proprie initiativa banii...in eventualitatea unui control sau mai stiu eu ce...mi se pot cere banii cuveniti si pe lunile astea 3?
Problema este ca nu ma deranjeaza banii, sa spun asa...ar fi un efort enorm sa trimit...dar, greselile trebuiesc platite...este drept...exista vreo situatie in care se poate prescrie ? Daca nu trimit din proprie initiativa mi se pot imputa bani retrospectiv?
Discuție Poprire salariu
In anul 2005 am avut un accident de circulatie. Vina mea. Proces, sentinta definitiva si irevocabila. Daune morale. Executare silita. Acum nu stiu exact care e procentul ce imi poate fi imputat, procesul s-a terminat in 2006...de atunci am avut vreo 2-3 intalniri cu executorul, vreo doua declaratii ...si cam atat...am dat ceva banuti pana acum...ultimii dati au fost in vara lui 2011 cand munceam. Acum m-am angajat si nu stiu exact ce sa fac...ar trebui sa trimit din buna-credinta bani sau ar trebui sa imi vina la locul de munca vreo hartie ceva? Se poate prescrie ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!