avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate camy18

Activitate camy18

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Stie cineva care este suma decontata pentru chirie, in Bucuresti pentru grefieri incadrati direct pe post? Multumesc
Iti multumesc dana, eu sunt putin sub linie si astept ziua cand poate ma vor suna.:) Mult succes in cariera!
Astazi s-a afisat repartizarea candidatilor admisi la instante, dar din cate am vazut eu nu s-a retras nimeni. stie cineva mai multe amanunte despre acest lucru?
pentru a pune noul cod de procedura civila in vigoare, printre altele vor trebui sa infiinteze noi grefe, prin urmare or sa aiba nevoie de personal si ma gandesc ca daca va intra in martie 2013 NCPC, vor trebui sa scoata posturile la concurs prin ianuarie, februarie. Stie cineva cand afiseaza rezultatele finale?
către presedintele Curtii de Apel Bucureşti, subsemnatul nume, prenume, date de identificare, în calitate de participant la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefieri cu studii superioare/medii organizat de Curtea de Apel Bucureşti la data de..formulez prezenta contestaţie la disciplina procedură civilă, procedură penală şi organizare judiciară, data şi semnătura. eu asa o fac sper sa fie bn.

mm_mm a scris:

camy18 a scris:

stie cineva unde se trimit contestatiile sau trebuie sa sunam la ei sa ne spuna exact? Nu mi se pare corect ca la o disciplina la care ai facut de 10 conform baremului sa fii notat cu 7 ...

am sunat eu. se depun prin fax

multumesc mult, ai idee ce continut trebuie sa aiba sau facem o simpla cerere? adresa de fax e cea de pe site nu ?

stie cineva unde se trimit contestatiile sau trebuie sa sunam la ei sa ne spuna exact? Nu mi se pare corect ca la o disciplina la care ai facut de 10 conform baremului sa fii notat cu 7 ...
Grila e perfecta din mai multe considerente, unele dintre ele ar fi scoaterea din discutie a subiectivismului, trecea candidatului prin toata materia , dar cum noi am mers la examen tip sinteza trebuie sa ne asumam asta si sa inrosim pagina curtii de apel in asteptarea rezultatelor, care dupa parerea mea se stiu deja, insa imi mai ramane speranta ca nu toate locurile aveau deja "candidatul lor". Multa rabdare va doresc la toti.
anditaru a scris:

Ce multa liniste aici,toata lumea asteapta rezultatele.Daca vrem sa facem contestatie la nota vor publica ei modelul de contestatie sau facem noi cum putem?

E linistea dinaintea furtunii. Din cate stiu contestatia trebuie sa aiba urmatorul continut : "Subsemnatul...doresc sa-mi fie recorectata lucrarea la disciplina...". intrebarea mea e alta, putem trimite contestatiile si prin fax sau trebuie sa o depunem personal la CAB?
Alyna23aug a scris:

Aveti idee cum va fi examenul de vineri?grila sau sinteza?

Din cate stiu se va da sinteza. Multa bafta tuturor!