avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate verrutzza

Activitate verrutzza

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Buna tuturor,
A sustinut cineva pana acum concurs de grefier cu studii superioare juridice la Curtea de Apel Ploiesti?
As vrea si eu sa aflu in ce au constat in anii trecuti proba practica si cea scrisa. Nu am gasit nicaieri subiectele date sau baremele de corectare.
Va multumesc anticipat si mult succes tuturor celor care invata pentru urmatoarele concursuri !
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Am si eu cateva intrebari pentru cei care ati fost admisi si v-ati prezentat astazi la CAB...ce ati facut? Ce vi s-a spus? Cand incepeti? Cum va fi cu chiria?...
Laura23 a scris:

Buna seara! Stiti cumva de cand o sa incepem munca? ne suna ei si ne anunta sau trebuie sa sunam noi? :) Felicitari celor care au intrat!

Normal ar fi sa mai afiseze un tabel cu persoanele admise si repartizarea acestora la instante, dupa care sa fiti sunati.
Nici la mine nu este vreo diferenta de note dupa contestatii, dar sunt persoane la care au crescut mediile chiar cu 46 de sutimi, urcand 12 locuri...Nu stiu ce sa cred despre atata lipsa de transparenta. Nici macar nu au afisat un tabel cu persoanele care au facut contestatii, cum a fost in 2011, cand au afisat exact cate si care persoane au facut contestatii. In modul asta, ce garantie avem noi ca s-au recorectat??
Anul trecut, de exemplu, la concursul organizat tot de CAB, tabelul de clasificare a fost afisat pe 30.05, iar tabelul cu rezultatele la contestatii pe 3.06. E adevarat ca au fost mai putini candidati dar...se poate...Nu inteleg de ce se misca atat de greu!
Laura-Mirela a scris:

Am sunat io și nu mi au zis nimic..sa urmaresc site ul si se va afisa....nu ne ramane decat sa asteptam..cand nu se stie:(, banuiesc doar ca vineri ar fi ultima zi in care ar trebui sa afiseze rezultatele finale.

Pai daca nu afiseaza nici maine...probabil ca abia de luni incolo, ca vineri e zi libera...
edivas a scris:

Am depus eu direct la Curtea de Apel. Se depune la serviciul de personal, nu am retinut camera.
Oricum, te indruma cei de la intrare. Bafta.

Iti multumesc, Edi. Am fost si am depus-o si eu. Multa bafta!
A depus cineva contestatie direct la CAB? Daca da, unde? La ce sala?
dana_1983 a scris:

asta seara am primit cea mai buna veste din ultima vreme
sunt admisa la SNG!!!!!! din cate am inteles, la sedinta de azi CSM ul a suplimentat locul de care era nevoie

Felicitari !
gina75 a scris:

anditaru a scris:

In sfarsit s-au afisat repartizarile.=D>

aveti idee?se dau aceleasi subiecte si ptr studii sup si ptr studii medii?ce sunt...grile sau sinteze?si cat ne lasa?

Se dau subiecte diferite pentru cei cu studii medii si cei cu studii superioare. Cel mai probabil, se vor da sinteze. Durata probei va fi de 3 ore.Succes!