avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate dura_lex

Activitate dura_lex

buna ziua

am niste cauciucuri pe care scrie ,,continental winter contact" dar nu am vazut sa aiba inscriptia ,,ms". sunt sau nu cauciucuri de iarna? am citit intr-un articol aici ca numai cele cu ms ( mud and snow) sunt acceptate. poate nu am vazut eu bine. ma voi reuita. dar in cazul in care nu au aceste litere, sunt considerate a fi de iarna?

va multumesc
Răspuns la discuția plangere penala santaj
va multumesc mult de tot pt raspuns
buna ziua

as dori sa intreb o persoana specializata in penal, ce sanse am cu o plangere penala pt santaj.
fostul partener ( nu am fost casatoriti) mi-a cumparat de ziua mea un telefon. inainte de asta, intrucat aveam niste probleme financiare, s-a oferit sa imi achite el datoriile, fara sa imi dea acei bani imprumut, ci ca si o favoare intr-un cuplu. sper sa ma exprim corect. deci nu mi-a imprumutat banii, ci a platit el pt ca a zis ca asa e normal intr-un cuplu.
acum ne-am despariti si mi-a trimis de pe alt nr de telefon amenintari cum ca vrea banii aceia si telefonul inapoi. mi-a zis ca are inregistrari cu noi in momentele intime. eu nu mi-am dat niciodata acordul pt asa ceva si nici nu stiam de existenta lor. nici acum nu stiu sigur daca exista sau nu.
el a repetat solicitarea si pe nr lui de abonament, deci pot demonstra ca tot el a trimis sms si de pe celalat numar.
intrebarea este: am sanse de reusita cu o asemenea plangere?

va multumesc .