avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Activitate marian_b78

Activitate marian_b78

Răspuns la discuția antecontract de vanzare/cumparare
Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns?

Multumesc anticipat.
Buna ziua,

va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta:

am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare pentru 2 terenuri, cu un numar de 3 mostenitori. In fapt de semnat au semnat doar 2, pentru cel de-al treilea a semnat unul dintre cei 2, avand o procura de reprezentare in acest sens de la cel de-al doilea.
Am dat un avans, urmand ca la data de 09.11.2012 sa ne prezentam la notar pentru incheierea actului de vanzare-cumparare.
Intre timp vanzatorii s-au razgandit si mai mult, unul dintre ei a si decedat, avand de asemenea 2 mostenitori.
Eu doresc sa merg in continuare in instanta pentru a obtine acel teren.
Mentionez ca in promisiunea de vanzare-cumparare, in cazul in care Vanzatorii nu se prezinta, ei se obliga la plata unor daune pentru fiecare zi de intarziere.
Ca prim pas, am inteles ca trebuie sa-i notific printr-un executor sa se prezinte la notar la data stabilita.
Prima intrebare ar fi daca trebuie sa merg la executor in Vilcea unde este sunt terenurile sau pot sa o fac si din Bucuresti unde am eu domiciliul?
A doua, ce sanse de reusita am instanta? nu doresc sa le cer daune, vreau doar terenurile.
A treia ar fi: daca procedura este corecta? - executor, prezentare la notar - sigur o sa fiu doar eu, obtinerea unei hartii de la notar care sa ateste ca eu am fost acolo la data stabilita, dupa aceea actionarea in judecata pentru actul de vanzare final.

Va multumesc mult pentru ajutor.