va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta:
am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare pentru 2 terenuri, cu un numar de 3 mostenitori. In fapt de semnat au semnat doar 2, pentru cel de-al treilea a semnat unul dintre cei 2, avand o procura de reprezentare in acest sens de la cel de-al doilea.
Am dat un avans, urmand ca la data de 09.11.2012 sa ne prezentam la notar pentru incheierea actului de vanzare-cumparare.
Intre timp vanzatorii s-au razgandit si mai mult, unul dintre ei a si decedat, avand de asemenea 2 mostenitori.
Eu doresc sa merg in continuare in instanta pentru a obtine acel teren.
Mentionez ca in promisiunea de vanzare-cumparare, in cazul in care Vanzatorii nu se prezinta, ei se obliga la plata unor daune pentru fiecare zi de intarziere.
Ca prim pas, am inteles ca trebuie sa-i notific printr-un executor sa se prezinte la notar la data stabilita.
Prima intrebare ar fi daca trebuie sa merg la executor in Vilcea unde este sunt terenurile sau pot sa o fac si din Bucuresti unde am eu domiciliul?
A doua, ce sanse de reusita am instanta? nu doresc sa le cer daune, vreau doar terenurile.
A treia ar fi: daca procedura este corecta? - executor, prezentare la notar - sigur o sa fiu doar eu, obtinerea unei hartii de la notar care sa ateste ca eu am fost acolo la data stabilita, dupa aceea actionarea in judecata pentru actul de vanzare final.