Multumesc pt. raspuns si va mai rog sa-mi comunicati daca in calitate de presoana fizica autorizata, pot sa ma prezint in fata furnizorilor de servicii (cum ar fi Enel, GDF Suez...etc)in calitate de imputernicit sau mandatar,in numele clientului cu documentele necesare pt obtinerea diferitelor avize de racordare, de amplasament,... contracte...etc.
Clientul ma poate imputernici sau mandata in scris (fara alte legalizari notariale) ?, si daca se poate, in baza carui temei legal (lege,articol) ?
Buna ziua, sunt un fost angajat al companiei Enel, actualmente somer deoarece compania si-a inchis punctul de lucru, cel mai apropiat punct enel fiind acum cam la 80 km. Va rog sa-mi comunicati daca pot deschide un cabinet de consultanta particular, care sa-mi permita sa acord consultanta si sa reprezint clientii in baza unui mandat sau imputernicirie (daca se poate fara legalizari pe la notariate si in baza carui temei legal), cabinet in care sa instalez si un punct de incasari facturi PayPoint (daca puteti va rog sa-mi comunicati si ce cod CAEN imi trebuie alocat).
Mentionez ca am 28 de ani experinta in cadrul companiei Enel fiind in cartea de munca : electrician, refernt de specialitate si agent servicii clienti (studii medii).
VA MULTUMESC !
ok, dar cine si in baza carei legi nu ia in calcul un venit impozitat (inclusiv cu contr.somaj), in conditiile in care s-a prezentat dovada (adeverinta) ca venitul respectiv nu reprezinta plati compensatorii ?
Ce temei legal are curtea de conturi sa nu ia in calculul indemnizatiei de somaj un venit (impozitat cu procentul aferent aj de somaj) , mentionez ca unitatea la care am lucrat a clarificat printr-o adeverinta ca acea suma nu reprezinta plati compensatorii.